Kanapka z masłem orzechowym, bananem i miodem
Kanapka z masłem orzechowym, bananem i miodem to bezmleczne i wegetariańskie przepis z 3 porcjami. Na 11 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 90 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu. Mieszanka chleba kanapkowego, chrupiące masło orzechowe spread, miód, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 minuty. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 24%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Kanapka z masłem orzechowym, bananem i miodem, Kanapka z masłem orzechowym, bananem i miodem na chlebie cynamonowym, oraz Kanapka z masłem orzechowym i bananem z sosem czekoladowo-orzechowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masło orzechowe rozprowadzić równomiernie na 1 kromce pełnoziarnistego chleba. Wierzch równomiernie z plasterkami banana.
Mżawka równomiernie z miodem. Wymieszać z pozostałą kromką pełnoziarnistego chleba.