Kanapka z masłem orzechowym, bananem i miodem

Kanapka z masłem orzechowym, bananem i miodem
Kanapka z masłem orzechowym, bananem i miodem to bezmleczne i wegetariańskie przepis z 3 porcjami. Na 11 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 90 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu. Mieszanka chleba kanapkowego, chrupiące masło orzechowe spread, miód, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 minuty. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 24%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Kanapka z masłem orzechowym, bananem i miodem, Kanapka z masłem orzechowym, bananem i miodem na chlebie cynamonowym, oraz Kanapka z masłem orzechowym i bananem z sosem czekoladowo-orzechowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Masło orzechowe rozprowadzić równomiernie na 1 kromce pełnoziarnistego chleba. Wierzch równomiernie z plasterkami banana.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Chleb PełnoziarnistyChleb Pełnoziarnisty
Ciasto Z żurawinąCiasto Z żurawiną
2
Mżawka równomiernie z miodem. Wymieszać z pozostałą kromką pełnoziarnistego chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb PełnoziarnistyChleb Pełnoziarnisty
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
3
Podawać natychmiast.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W3 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia1
Magazyn