Kanapka Z Klopsem Bazyliowo-Pomidorowym

Kanapka Z Klopsem Bazyliowo-Pomidorowym
Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 134 kalorie, 2G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 22 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką Bazyl, sałatę lodową, majonez i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Smażona kanapka z klopsikami z dżemem z zielonych pomidorów, Najlepsza Kanapka Pomidorowo-Bazyliowa!!!, oraz Kanapka z bazylią, pomidorem i mozzarellą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać 1/2 szklanki majonezu i 1 łyżkę. posiekana świeża bazylia.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Bazyliaświeża Bazylia
MajonezMajonez
2
Rozprowadzić 1 Łyżkę. mieszanka majonezu na 1 stronie każdej kromki chleba. Top 4 kromki chleba, majonez po bokach, równomiernie z plastrami klopsa, rozdrobniona sałata, i plastry pomidora; posypać solą i pieprzem do smaku. Wierzch z pozostałym chlebem kromki, majonez strony w dół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Plastry PomidoraPlastry Pomidora
MajonezMajonez
SałataSałata
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
ChlebChleb
3
Uwaga: Tylko do celów testowych użyliśmy Sara Lee Honey White
Składniki, których będziesz potrzebować
MiódMiód
4
Pieczywo Piekarnicze.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn