Kanapka z indykiem i awokado
Kanapka z indykiem i awokado to bezmleczne danie główne. Na 96 centów za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 15g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 329 kalorii. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz indyka, oryginalny sos barbecue, pomidory i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Super Kanapka Z Awokado Z Indyka, Pieczona kanapka z indykiem i awokado, oraz Kanapka z indykiem, awokado i kiełkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać sos barbecue i dressing w małej misce; rozprowadzić mieszaninę równomiernie na 1 stronie każdej kromki chleba.
Przykryj każdy z 4 kromek chleba z 1 liściem sałaty, 2 plastrami indyka, 1 plastrem pomidora, 1/4 plastra awokado i 1/4 plastra cebuli. Top z pozostałych kromek chleba.