Kanapka z indykiem, bekonem i Havarti
Indyk, bekon i kanapka Havarti może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.55 za porcję. Jedna porcja zawiera 697 kalorii, 36g białka, oraz 31 g tłuszczu. Jeśli masz okrągły chleb na zakwasie, pieczoną paprykę, ser havarti i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 57%, co jest całkiem dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Kanapka Śniadaniowa Z Grzybami Havarti, Prosciutto, Havarti i pomidor Panini Sandwich, oraz Kanapka Z Bekonem Z Indyka Bravo.
Instrukcje
Wytnij wierzch 2 cale od bochenka na zakwasie, zastrzegając wierzch; wydrąż Bochenek, pozostawiając skorupę o grubości 1 cala. (Rezerwa miękki środek bochenka chleba do innych zastosowań, w razie potrzeby.)
2 łyżki vinaigrette wymieszać równomiernie w dolnej skorupie chleba; warstwę z połową indyka, papryką i serem. Powtórz warstwy, a wierzch z boczkiem.
Skropić równomiernie pozostałymi 2 łyżkami winegretu i przykryć powłoką chlebową; mocno docisnąć. Owinąć w folię i schłodzić co najmniej 1 godzinę lub do 8 godzin przed podaniem.
Dekorować, w razie potrzeby.
Uwaga: do celów testowych użyliśmy własnego balsamicznego sosu do sałatek winegret.