Kanapka Z Indykiem

Kanapka Z Indykiem
Kanapka z indykiem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 1. Jedna porcja zawiera 320 kalorii, 16G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 96 centów za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka kombinacji, Indyk, musztarda ziarnista i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć chleb można śledzić to danie główne z Ciasto Kawowe Chleb Bananowy jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kanapka ze szpinakiem i suszonymi pomidorami, Kanapka Rachel (aka Roast Turkey Reuben Sandwich), oraz Gorący Pieczony Indyk Górski (Hot Turkey Sandwich) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Po tym, jak kromki chleba tostowego ostygną, jedną kromkę posmarować musztardą, a drugą posmarować figą. Na jednym kromce tostów, warstwa sera, indyka i rukoli; top z innym plastrem. Owinąć; przechowywać w lodówce do 4 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dżem FigowyDżem Figowy
Rukiew WodnaRukiew Wodna
MusztardaMusztarda
SerSer
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Cała TurcjaCała Turcja
ChlebChleb
TostyTosty
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia16
Magazyn