Grillowany stek kanapka może być tylko danie główne szukasz. Ten przepis służy 5 i kosztuje $1.96 za porcję. Jedna porcja zawiera 564 kalorie, 42g białka, oraz 35 g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 35 minut. Jest idealny do 4 Lipca. Mieszanka bułki bagietki, koszerna sól i pieprz, masło, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Bobby Flay ' s Grillowany stek kanapka z sosem stek, Grillowana Kanapka Ze Stekiem Z Rib-Eye, oraz Kanapka Z Grillowanym Stekiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Wymieszać wszystkie składniki marynaty razem w misce i wlać do dużej wielkości galonów zamykanej plastikowej torbie.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki
Cukierki Peachie-o
3
Dodać stek i włączyć, aby upewnić się, że jest całkowicie pokryte marynaty. Przechowywać w lodówce przez co najmniej 2 godziny i do 12, obracając torbę od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
4
Roztopić masło w ciężkim dnie rondla na średnim ogniu. Po stopieniu dodać mąkę i mieszać, aż stanie się Jasny blond kolor. Powoli wlać mleko. Przyprawić mleko do gotowania na wolnym ogniu, mieszając. Raz na wolnym ogniu, wymieszać z serem, garść na raz. Doprawić solą i pieprzem do smaku. Przechowywać w cieple do momentu użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Wrzucić zieloną cebulę w misce z oliwą z oliwek, sól i pieprz, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
7
Wyjąć stek z marynaty i niech nadmiar odsączyć. Grilluj stek przez 5 do 7 minut na stronę średnio-rzadkiego i około 8 do 10 minut na średni.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
8
Wyjmij stek z grilla na deskę do krojenia i pozostaw na 10 minut przed krojeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
9
Podczas gdy stek odpoczywa, umieść zieloną cebulę i bagietki na grillu. Ugotować zieloną cebulę, aż zwęglone i miękkie, o 4 protokół, i tosty chleb na złoty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Bagietka
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
W Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
10
Aby zmontować, pokrój stek pod kątem 45 stopni na bardzo cienkie plastry w poprzek ziarna. Na spód każdej rolki kładziemy część steku, na wierzch z grillowaną zieloną cebulką i dusimy sosem serowym provolone. Przykryć górną częścią rolki i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Provolon
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Propozycja Podania: Podawać Z Makaronem
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Steki można łączyć z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Prowincja Peju Merlot z oceną 4.5 z 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 38 dolarów za butelkę.