Kanapka Z Grillowanym Stekiem
Grillowany stek kanapka może być tylko danie główne szukasz. Ten przepis służy 5 i kosztuje $1.96 za porcję. Jedna porcja zawiera 564 kalorie, 42g białka, oraz 35 g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 35 minut. Jest idealny do 4 Lipca. Mieszanka bułki bagietki, koszerna sól i pieprz, masło, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Bobby Flay ' s Grillowany stek kanapka z sosem stek, Grillowana Kanapka Ze Stekiem Z Rib-Eye, oraz Kanapka Z Grillowanym Stekiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Wymieszać wszystkie składniki marynaty razem w misce i wlać do dużej wielkości galonów zamykanej plastikowej torbie.
Dodać stek i włączyć, aby upewnić się, że jest całkowicie pokryte marynaty. Przechowywać w lodówce przez co najmniej 2 godziny i do 12, obracając torbę od czasu do czasu.
Roztopić masło w ciężkim dnie rondla na średnim ogniu. Po stopieniu dodać mąkę i mieszać, aż stanie się Jasny blond kolor. Powoli wlać mleko. Przyprawić mleko do gotowania na wolnym ogniu, mieszając. Raz na wolnym ogniu, wymieszać z serem, garść na raz. Doprawić solą i pieprzem do smaku. Przechowywać w cieple do momentu użycia.
Rozgrzej grill na średnim ogniu.
Wrzucić zieloną cebulę w misce z oliwą z oliwek, sól i pieprz, do smaku.
Wyjąć stek z marynaty i niech nadmiar odsączyć. Grilluj stek przez 5 do 7 minut na stronę średnio-rzadkiego i około 8 do 10 minut na średni.
Wyjmij stek z grilla na deskę do krojenia i pozostaw na 10 minut przed krojeniem.
Podczas gdy stek odpoczywa, umieść zieloną cebulę i bagietki na grillu. Ugotować zieloną cebulę, aż zwęglone i miękkie, o 4 protokół, i tosty chleb na złoty.
Aby zmontować, pokrój stek pod kątem 45 stopni na bardzo cienkie plastry w poprzek ziarna. Na spód każdej rolki kładziemy część steku, na wierzch z grillowaną zieloną cebulką i dusimy sosem serowym provolone. Przykryć górną częścią rolki i podawać.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Steki można łączyć z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Prowincja Peju Merlot z oceną 4.5 z 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 38 dolarów za butelkę.
![Prowincja Peju Merlot]()
Prowincja Peju Merlot
Głęboki rubinowy kolor, Merlot 2016 oferuje pachnące, warstwowe aromaty soczystego granatu, przyprawy do pieczenia i nutę cedru. Bujne owoce wiśni i jeżyn otaczają podniebienie. Delikatne nuty prażonych migdałów i wanilii dopełniają eleganckie wykończenie. Pyszne teraz, ten Merlot będzie nadal dojrzewał przez następne 6-8 lat.Mieszanka: 95% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon, 1% Petit Sirah