Kanapka z boczkiem, sałatą, pomidorem i tuńczykiem
Boczek, sałata, pomidor i kanapka z tuńczykiem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 910 kalorii, 57g białka, oraz 36 g tłuszczu każdy. Na 2,22 zł za porcję, ten przepis okładki 43% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka filetów z tuńczyka, un chleb, sałata bibb, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 80%, to danie jest solidne. Spróbuj Kanapka Z Boczkiem, Sałatą I Pomidorem, BLT (kanapka z sałatą Bekonową i pomidorem), oraz Kanapka Z Boczkiem, Awokado, Sałatą I Pomidorem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Filety z tuńczyka posmarować oliwą z oliwek, posypać solą i pieprzem.
Grill, bez pokrywy grilla, na średnim ogniu (300 do 35
10 do 12 minut lub aż ryby płatki widelcem, obracając raz.
Pokrój chleb po przekątnej na 8 3/4-calowe plastry, zachowując pozostały chleb do innych zastosowań. Plastry pokroić sprayem do gotowania. Grilluj lub tostuj z każdej strony na złoty kolor.
Po jednej stronie każdej kromki chleba równomiernie rozprowadzić majonez bazyliowy.
Warstwa 4 kromki chleba z tuńczykiem, sałatą, pomidorem i boczkiem; top z pozostałymi kromkami chleba.