Kanapka wegetariańska z pomarańczą-Chipotle Mayo

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać kanapkę wegetariańską z pomarańczy Chipotle Mayo spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 572 kalorie, 13g białka, oraz 36 g tłuszczu każdy. Na 2,13 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 37 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól, skórkę z cytryny, groszek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać ciasto francuskie można wykonać to danie główne z Ciasto Francuskie Z Gruszką Żurawinową jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Boczek dżem Chicken Club Sandwich z awokado i Chipotle Mayo, Chipotle i pomarańczowa kanapka z kurczakiem z Southwest Slaw, oraz Chipotle Mayo dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 7 składników w misce robota kuchennego wyposażonego w metalowe ostrze.Puree, aż będzie prawie gładka, a następnie skropić oliwą z oliwek, aż będzie bardzo gładka. Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do use.In mała filiżanka lub miska, ubić razem wszystkie składniki, aż dobrze połączone. Przechowywać w lodówce pod przykryciem, aż będzie gotowy do użycia.Rozgrzej piekarnik do 400 stopni.Linia jedna blacha do pieczenia z Silpat lub pergamin i mieć inny arkusz do pieczenia i Silpat lub kawałek pergaminu gotowy.Rozłóż oba arkusze ciasta francuskiego i pokrój każdy wzdłuż linii zagięcia na trzy paski, a następnie w poprzek na trzy równe kawałki. (Każdy arkusz powinien składać się z sześciu prostokątów w przybliżeniu 3 x 5".) Ułóż 12 prostokątów ciasta na blasze do pieczenia, nie dotykając.Nakłuj wierzchołki każdego widelcem.Przykryć pozostałym Silpatem lub kawałkiem pergaminu i przykryć drugą blachą do pieczenia. (Zapobiegnie to "dmuchaniu" ciasta francuskiego.”)
Umieść na stojaku w dolnej trzeciej części piekarnika i piec przez 20-25 minut lub do złotego koloru.
Wyjąć do stelaża i pozostawić do ostygnięcia prawie do temperatury pokojowej. W międzyczasie przygotować i upiec szparagi.
Na patelnię wlać oliwę z oliwek.
Dodać szparagi, wrzucić lekko do obtarcia i posypać solą do smaku.
Umieść na stojaku nad ciastem francuskim i piecz przez 10-15 minut, mieszając raz, aż stanie się miękki, ale zaczyna więdnąć i rozwijać lekką karmelizację.
Wyjmij patelnię z piekarnika i pozostaw do ostygnięcia.
Rozłóż ładną warstwę wegańskiego hummusu z zielonego groszku na połowie ciasta francuskiego "chleb" kromki.Na wierzchu 1/6 szparagów.Obróć Pozostałe plastry ciasta francuskiego do góry nogami i rozprowadź cienką warstwą wegańskiego majonezu pomarańczowo-Chipotowego. Następnie umieścić je, majonez stronie w dół, na górze każdej kanapki.