Kanapka Cubano
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać kanapkę Cubano spróbować. Jedna porcja zawiera 2659 kalorii, 119g białka, oraz 91 g tłuszczu. Ten przepis służy 1. Na 4,24 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 68% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz kubański chleb, masło, ser szwajcarski i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać ogórek koperkowy, można śledzić to danie główne z Cinnamon Swirl Coffeecake jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Kanapka Kubańska Z Grilla (Sandwich Cubano), Cubano, oraz Cubano dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Na Kubie nazywała się po prostu el sandwich To właśnie tutaj w USA daliśmy jej kraj!
Plancha musi być ustawiona na 350 F
Chleb pokroić na pół wzdłuż, rozprowadzić majonez na dnie chleba, następnie umieścić pieczoną wieprzowinę, następnie pieczoną słodką szynkę, następnie ogórek kiszony, a następnie ser. w ten sposób ser stopi się i zmiksuje z szynkami.
Następnie połóż kanapkę na la plancha i rozłóż trochę roztopionego masła na wierzchu chleba i naciśnij górną część planchy. w ciągu około 3 minut podnieść górną część plancha spin kanapkę na drugą stronę i powtórzyć proces masła ponownie
Twój chleb powinien być upieczony, a ser topiony. należy to zrobić w ciągu około 10-15 minut w zależności od planu
Każde dobre danie z szynką zaczyna się od poprzedniej nocy. marynowanie nadaje wszystkim potrawom dodatkowy smak. Osiągamy to z kwaśnych pomarańczy limonki dużo mielonego czosnku, mielonego kminku suszonego oregano. Ta mieszanka rozprzestrzenia się na całą świeżą szynkę i wmasować w mięso .Umieścić go w lodówce pokryte folią. następnego dnia, gdy u są gotowe Rozgrzej piekarnik do 177° umieść wieprzowinę w patelni przykryć świeżą szynkę w solnej skórze, dzięki temu szynka nie wyschnie, gotuj przez około 4 do 5 godzin lub aż szynka osiągnie wewnętrzną temperaturę180. pamiętaj, aby zdjąć sól, która teraz stała się twarda. Skóra powinna być pieczona i chrupiąca.
Pozwól mięso odpocząć i wyrzeźbić, gdy nie możesz dłużej czekać!