Kanadyjska Zupa serowa z grzankami pumpernikla

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj kanadyjskiej zupy serowej z grzankami pumpernikla. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 218 kalorii, 11g białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 89 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Udaj się do sklepu i podnieś ostry ser cheddar, bulion z kurczaka o mniejszej zawartości sodu, łodygę selera i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Zupa Bloody Mary z Pumperniklem grillowane grzanki serowe, Jabłko, Roquefort i czerwona sałata liściasta z grzankami pumpernikla, oraz Zupa z wędzonego indyka i boczku z grzankami z pumpernikla i żurawiny dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść kostki chleba na patelni z galaretką i piecz w temperaturze 375 przez 15 minut lub do tostów.
Podczas gdy grzanki piec, połączyć cebulę, marchew, i seler w robocie kuchennym, i puls, aż posiekane. Masło rozpuścić w dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodaj warzywa; smażyć 5 minut lub do miękkości.
Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem. Stopniowo dodaj 1 puszkę bulionu do mąki w średniej misce; dobrze wymieszaj trzepaczką.
Dodać mieszaninę mąki do patelni. Wymieszać 1 puszkę bulionu; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średniej, i gotować 10 minut lub aż gruby. Wymieszać z mlekiem, solą, papryką i pieprzem; gotować przez 10 minut.
Zdjąć z ognia, dodać ser i mieszać, aż ser się rozpuści. Zupa z kadzi do miseczek, a na wierzchu grzanki.