Kamut, soczewica i zupa z ciecierzycy zajmuje ok. 45 minut od początku do końca. Ten bezmleczny i wegetariański przepis służy 5 i kosztuje 2,22 zł za porcję. To danie główne ma 325 kalorii, 15g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka ząbków czosnku, pieprz, ciecierzyca i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest idealny do Jesień. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 84%, co jest znakomite. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Zupa z soczewicy i ciecierzycy, Zupa Z Czerwonej Soczewicy, Chili I Ciecierzycy, oraz Zupa z czerwonej soczewicy, ciecierzycy i chilli.
Instrukcje
1
Umieścić kamut w małej misce. Ostrożnie zalać wrzącą wodą kamut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kamut
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Odstawić 30 minut; spuścić.
3
Rozgrzać olej w zbiorniku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Dodaj cebulę, pietruszkę, seler, estragon i tymianek; gotować 10 minut, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)