Kamut, soczewica i zupa z ciecierzycy zajmuje ok. 45 minut od początku do końca. Ten bezmleczny i wegetariański przepis służy 5 i kosztuje 2,22 zł za porcję. To danie główne ma 325 kalorii, 15g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka ząbków czosnku, pieprz, ciecierzyca i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest idealny do Jesień. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 84%, co jest znakomite. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Zupa z soczewicy i ciecierzycy, Zupa Z Czerwonej Soczewicy, Chili I Ciecierzycy, oraz Zupa z czerwonej soczewicy, ciecierzycy i chilli.
Instrukcje
1
Umieścić kamut w małej misce. Ostrożnie zalać wrzącą wodą kamut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kamut
3 Szklanki Nektaru Gruszkowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z Wermutu
2
Odstawić 30 minut; spuścić.
3
Rozgrzać olej w zbiorniku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
4
Dodaj cebulę, pietruszkę, seler, estragon i tymianek; gotować 10 minut, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
5
Dodać czosnek; gotować 2 minuty, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
6
Dodaj kamut, bulion i liście laurowe do mieszanki cebuli; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Kamut
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
7
Dodać soczewicę i pieprz; gotować 20 minut lub aż soczewica są miękkie. Odrzuć liście laurowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
Soczewica
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala