Kalzony z kiełbasą i grzybami
Kiełbasa i grzyby Calzones może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,78 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 37 g tłuszczu, oraz w sumie 689 kalorii. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 108 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Jeśli masz ciasto chlebowe, sos do pizzy, bułkę z kiełbasą i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 49%, co jest solidne. Podobne przepisy to Boczek Pieczarkowy Calzones, Kiełbasa Calzones, oraz Pieczarki Calzones i sałatka Farro.
Instrukcje
Na patelni, crumble i brązowy kiełbasa na średnim ogniu, aż gotowane. Odstawić.
Rozwałkuj ciasto na lekko posypanej mąką powierzchni do 12 cali do 14 cali prostokąta.
Pokroić na 4 kawałki. Górna połowa każdego prostokąta z sosem, kiełbasą, pieczarkami i serem. Złóż ciasto do zamknięcia. Zagniataj krawędzie widelcem.
Umieścić na lekko nasmarowanej blasze do pieczenia.
Piec w temperaturze 350 stopni F przez 20-25 minut lub do złotego koloru.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski można połączyć z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Można spróbować Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 85 dolarów za butelkę.
![Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione]()
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
Jasny rubinowy kolor i oszałamiająca koncentracja zapachów. Eteryczne, owocowe, kwiatowe i balsamiczne nuty podkreślają świeżą elegancję. Nuty wiśni, wiśni, czereśni, wiśni morelowej, fiołka, mięty, anyżu, cynamonu. Cały jego blask wyraża się w podniebieniu z niezwykłą równowagą pomiędzy koncentracją kwasowości i elegancji. Powracają typowe nuty czerwonych owoców przedłużone przez słodkie taniny i doznania mineralne. Czysty, elegancki, trwały i delikatny.