Kalua Pig Monte Cristo Egg Rolls

Kalua Pig Monte Cristo Egg Rolls
Kalua Pig Monte Cristo Egg Rolls wymaga około 45 minut od początku do końca. Ten przepis serwuje 12 i kosztuje 5,3 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 72g białka, 356g tłuszczu i w sumie 3459 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni chińskiej. Mieszanka kapusty napa, szynki leśnej, majonezu i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Działa dobrze jako hor d ' oeuvre. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Roladki Jajeczne Monte Cristo, Monte Cristo, oraz Monte Cristo dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Wyposażenie specjalne: soda oczyszczona (dla bezpieczeństwa pożarowego)
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch FioletowyGroch Fioletowy
2
Połóż skórkę z bułki jajecznej na czystej powierzchni posypanej niewielką ilością mąki ryżowej. Upewnij się, że jeden z czterech punktów jest skierowany do ciebie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka RyżowaMąka Ryżowa
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
3
Wyśrodkuj 1 plasterek szwajcarskiego sera na dolnej połowie opakowania, a następnie 1 plasterek szynki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Cienko Pokrojonego Sera W Sznurku (4 Uncje)1 Szklanka Cienko Pokrojonego Sera W Sznurku (4 Uncje)
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
4
Umieść około 2 łyżek wieprzowiny na środku szynki. Na wierzch z odrobiną rozdrobnionej kapusty.
Składniki, których będziesz potrzebować
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
5
Za pomocą pędzla do ciasta pomaluj 1-calową obwódkę białka jajka na 2 krawędziach opakowania do jajek odwróconych od siebie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
6
Obiema rękami przetocz róg najbliżej siebie nad wypełnieniem, jednocześnie chowając zewnętrzne rogi w kierunku środka. Kontynuuj walcowanie, aż rolka zostanie zamknięta i uszczelniona. Delikatnie ujędrnij bułkę, upewniając się, że końce są ciasno schowane (lub otworzą się podczas smażenia). (Jeśli używasz opakowania do bułek lumpia, powtórz proces zwijania z dodatkowym opakowaniem, aby gotowy produkt był dwuwarstwowy. Opakowania Lumpia są cieńsze niż tradycyjne opakowania do jajek, co pomaga w problemach z pękaniem.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Owijki Do JajekOwijki Do Jajek
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
7
Powtórz z resztą opakowań i nadzieniem, upewniając się, że podczas podróży wytrzyj deskę roboczą z nadmiaru białka jaja, ponieważ jest bardzo lepka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
8
Gotowe bułki jajeczne posyp odrobiną mąki ryżowej, przykryj i wstaw do lodówki na około 30 minut przed smażeniem. Smaż je w ciągu 24 godzin lub zamroź, jeśli chcesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka RyżowaMąka Ryżowa
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
9
Rozgrzej olej do smażenia we frytkownicy do 350 stopni F. lub, jeśli nie masz frytkownicy, napełnij holenderski piekarnik 2 1/2 cala oleju (upewnij się, że nie napełniasz w odległości 4 cali od górnej części garnka).
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
10
Umieść garnek na średnim ogniu. Przetestuj olej z odrobiną mąki ryżowej. Jeśli mąka pęcherzyki z ciepła, olej jest gotowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka RyżowaMąka Ryżowa
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
11
Umieść tylko kilka bułek jajecznych w garnku na raz, upewniając się, że poziom oleju nie zbliża się do górnej części garnka. Smażyć bułki jajeczne, często obracając, na złoty kolor ze wszystkich stron, około 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
12
Umieść na ruszcie chłodzącym i kontynuuj gotowanie pozostałych bułek jajecznych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
13
W przypadku przypadkowego wycieku oleju lub wybuchu, przykryj garnek pokrywką i wyłącz źródło ciepła. Przykryj ogień dużą ilością sody oczyszczonej. Nigdy nie próbuj gasić ognia olejowego wodą-to nie jest bueno!
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch FioletowyGroch Fioletowy
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
14
Gdy gotowane bułki jajeczne są wystarczająco chłodne, aby je dotknąć, pokrój je na stronniczość, aby pokazać warstwy nadzienia i zadziwić rodzinę i przyjaciół!
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
15
Podawać z wasabi Mojo.
Składniki, których będziesz potrzebować
WasabiWasabi
16
W małej misce połącz wszystkie składniki. Przykryj i odstaw do lodówki na co najmniej 30 minut przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o

Polecane wino: Riesling, Gewurztraminer, Chenin Blanc

Riesling, Gewurztraminer i Chenin Blanc to świetny wybór dla Azjatów. Najlepsze wino do potraw azjatyckich zależy oczywiście od kuchni i dania - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jednym z win, które można spróbować, jest Schloss Vollrads Riesling Spatlese. Ma 4,4 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 30 dolarów.
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
Klasyczny naturalny słodki Spatlese z ładną kwasowością i eleganckim, naturalnym cukrem resztkowym. Selektywne zbiory, delikatne przetwarzanie moszczu, systematyczne klarowanie, powolna fermentacja i staranne wykończenie to podstawy tego tradycyjnego Rieslinga Vollradsa.To wino doskonale komponuje się z kuchnią azjatycką ze względu na harmonię słodyczy i kwasowości. Również ciekawe kombinacje smakowe można uzyskać poprzez połączenie sera z niebieskimi żyłkami lub deseru owocowego.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia44
Magazyn