Kalua Pig Monte Cristo Egg Rolls

Kalua Pig Monte Cristo Egg Rolls
Kalua Pig Monte Cristo Egg Rolls wymaga około 45 minut od początku do końca. Ten przepis serwuje 12 i kosztuje 5,3 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 72g białka, 356g tłuszczu i w sumie 3459 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni chińskiej. Mieszanka kapusty napa, szynki leśnej, majonezu i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Działa dobrze jako hor d ' oeuvre. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Roladki Jajeczne Monte Cristo, Monte Cristo, oraz Monte Cristo dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Wyposażenie specjalne: soda oczyszczona (dla bezpieczeństwa pożarowego)
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka Pomarańczowa Lub Cukier PomarańczowyPosypka Pomarańczowa Lub Cukier Pomarańczowy
2
Połóż skórkę z bułki jajecznej na czystej powierzchni posypanej niewielką ilością mąki ryżowej. Upewnij się, że jeden z czterech punktów jest skierowany do ciebie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka RyżowaMąka Ryżowa
10 Białych Bułek Obiadowych10 Białych Bułek Obiadowych
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
Wyśrodkuj 1 plasterek szwajcarskiego sera na dolnej połowie opakowania, a następnie 1 plasterek szynki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Cienko Pokrojonego Sera W Sznurku (4 Uncje)1 Szklanka Cienko Pokrojonego Sera W Sznurku (4 Uncje)
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
4
Umieść około 2 łyżek wieprzowiny na środku szynki. Na wierzch z odrobiną rozdrobnionej kapusty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
5
Za pomocą pędzla do ciasta pomaluj 1-calową obwódkę białka jajka na 2 krawędziach opakowania do jajek odwróconych od siebie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
10 Białych Bułek Obiadowych10 Białych Bułek Obiadowych
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
6
Obiema rękami przetocz róg najbliżej siebie nad wypełnieniem, jednocześnie chowając zewnętrzne rogi w kierunku środka. Kontynuuj walcowanie, aż rolka zostanie zamknięta i uszczelniona. Delikatnie ujędrnij bułkę, upewniając się, że końce są ciasno schowane (lub otworzą się podczas smażenia). (Jeśli używasz opakowania do bułek lumpia, powtórz proces zwijania z dodatkowym opakowaniem, aby gotowy produkt był dwuwarstwowy. Opakowania Lumpia są cieńsze niż tradycyjne opakowania do jajek, co pomaga w problemach z pękaniem.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Owijki Do JajekOwijki Do Jajek
10 Białych Bułek Obiadowych10 Białych Bułek Obiadowych
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
7
Powtórz z resztą opakowań i nadzieniem, upewniając się, że podczas podróży wytrzyj deskę roboczą z nadmiaru białka jaja, ponieważ jest bardzo lepka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
8
Gotowe bułki jajeczne posyp odrobiną mąki ryżowej, przykryj i wstaw do lodówki na około 30 minut przed smażeniem. Smaż je w ciągu 24 godzin lub zamroź, jeśli chcesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka RyżowaMąka Ryżowa
10 Białych Bułek Obiadowych10 Białych Bułek Obiadowych
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
9
Rozgrzej olej do smażenia we frytkownicy do 350 stopni F. lub, jeśli nie masz frytkownicy, napełnij holenderski piekarnik 2 1/2 cala oleju (upewnij się, że nie napełniasz w odległości 4 cali od górnej części garnka).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
10
Umieść garnek na średnim ogniu. Przetestuj olej z odrobiną mąki ryżowej. Jeśli mąka pęcherzyki z ciepła, olej jest gotowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka RyżowaMąka Ryżowa
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
11
Umieść tylko kilka bułek jajecznych w garnku na raz, upewniając się, że poziom oleju nie zbliża się do górnej części garnka. Smażyć bułki jajeczne, często obracając, na złoty kolor ze wszystkich stron, około 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Białych Bułek Obiadowych10 Białych Bułek Obiadowych
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
12
Umieść na ruszcie chłodzącym i kontynuuj gotowanie pozostałych bułek jajecznych.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Białych Bułek Obiadowych10 Białych Bułek Obiadowych
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
13
W przypadku przypadkowego wycieku oleju lub wybuchu, przykryj garnek pokrywką i wyłącz źródło ciepła. Przykryj ogień dużą ilością sody oczyszczonej. Nigdy nie próbuj gasić ognia olejowego wodą-to nie jest bueno!
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka Pomarańczowa Lub Cukier PomarańczowyPosypka Pomarańczowa Lub Cukier Pomarańczowy
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
14
Gdy gotowane bułki jajeczne są wystarczająco chłodne, aby je dotknąć, pokrój je na stronniczość, aby pokazać warstwy nadzienia i zadziwić rodzinę i przyjaciół!
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Białych Bułek Obiadowych10 Białych Bułek Obiadowych
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
15
Podawać z wasabi Mojo.
Składniki, których będziesz potrzebować
WasabiWasabi
16
W małej misce połącz wszystkie składniki. Przykryj i odstaw do lodówki na co najmniej 30 minut przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie

Polecane wino: Riesling, Gewurztraminer, Chenin Blanc

Riesling, Gewurztraminer i Chenin Blanc to świetny wybór dla Azjatów. Najlepsze wino do potraw azjatyckich zależy oczywiście od kuchni i dania - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jednym z win, które można spróbować, jest Schloss Vollrads Riesling Spatlese. Ma 4,4 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 30 dolarów.
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
Klasyczny naturalny słodki Spatlese z ładną kwasowością i eleganckim, naturalnym cukrem resztkowym. Selektywne zbiory, delikatne przetwarzanie moszczu, systematyczne klarowanie, powolna fermentacja i staranne wykończenie to podstawy tego tradycyjnego Rieslinga Vollradsa.To wino doskonale komponuje się z kuchnią azjatycką ze względu na harmonię słodyczy i kwasowości. Również ciekawe kombinacje smakowe można uzyskać poprzez połączenie sera z niebieskimi żyłkami lub deseru owocowego.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia44
Magazyn