Kalorie Wołowe Z Kawą

Kalorie Wołowe Z Kawą
Kalosze wołowe z kawą wymagają około 2 godziny i 9 minut od początku do końca. Na 2,81 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 41 g tłuszczu, oraz w sumie 544 kalorie. Przynosi wam to moje przepisy. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 48 mówi, że trafił w sedno. Jeśli masz pod ręką grzyby, masło, kawę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 40%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Polędwica Wołowa Po Kawie, Polędwiczki wołowe z kawą z kremem Dijon, oraz Mini Kalosze Wołowe @Wołowina # SundaySupper dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć pierwsze 4 składniki; dobrze wymieszać. Pat filety suche. Obie strony filetów posmarować masą przyprawową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
2
Rozgrzać 1 łyżkę oleju na dużej patelni na średnim ogniu, aż patelnia będzie gorąca. Filety Sear, w 2 partiach, 1 do 1 1/2 minuty z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Wyjąć filety z patelni; miejsce na talerzu, i przykryć i schłodzić, aż będzie gotowy do montażu kaloszy. (Nie czyść patelni.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Podczas gdy filety są schładzania, stopić 3 łyżki masła w tej samej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodaj cebulę, marchew, seler, i czosnek; smażyć 5 minut lub do bardzo przetargu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
SelerSeler
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
6
Dodaj 3/4 szklanki Madery, parzoną kawę i bulion; gotuj na wolnym ogniu 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawa ParzonaKawa Parzona
MaderaMadera
BulionBulion
7
Zdjąć z ognia i ostudzić.
8
Przenieść sos do szklanej miarki o pojemności 4 filiżanek i schłodzić przez noc, w razie potrzeby, lub wlać schłodzony sos do tacek z kostkami lodu i zamrozić. Po zamrożeniu zapieczętuj zamrożone kostki sosu w torebkach z zamraż.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kostki LoduKostki Lodu
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
9
Stopić 2 łyżki masła w tej samej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
10
Dodać grzyby, szalotki, 1/2 łyżeczki soli i 1/2 łyżeczki pieprzu; smażyć, aż cała ciecz odparuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
SzalotkaSzalotka
PieprzPieprz
SólSól
11
Dodaj 1/2 szklanki Madery; gotuj na średnim ogniu, aż cała ciecz odparuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
MaderaMadera
12
Zdjąć z ognia i ostudzić. Przykryć i schłodzić, aż będzie gotowy do złożenia kaloszy.
13
Każdy z 8 skorupek ciasta francuskiego rozwałkować do grubości około 1/8" na lekko posypanej mąką powierzchni; łyżka 1 czubatej łyżki nadzienia grzybowego w środku każdego ciasta. Na wierzch polać schłodzonym filetem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Muszle Ciasta FrancuskiegoMuszle Ciasta Francuskiego
GrzybyGrzyby
RolkaRolka
14
Krawędzie każdego kwadratu ciasta umyć 1 ubitym jajkiem. Zawiń 2 przeciwległe strony ciasta na każdy filet, nakładając je na siebie; uszczelnij szew ubitym jajkiem. Pozostałe 2 boki ciasta zawijamy na filet i zapieczętowujemy roztrzepanym jajkiem. Uszczelnij wszystkie luki ubitym jajkiem i naciśnij ciasto wokół filetu, aby całkowicie zamknąć. Owiń kalosze pojedynczo folią do prasowania i uszczelniania.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
15
Umieścić owinięte kalosze w dużych workach z zamkiem błyskawicznym i zamrozić na noc lub do 1 miesiąca.
16
Aby upiec, umieść stojak piekarnika na najniższej półce piekarnika; Rozgrzej piekarnik do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
17
Umieść patelnię brojlerów na stojaku piekarnika; rozgrzać patelnię 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BrojlerówPatelnia Brojlerów
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
18
Wyszczotkuj wierzchy i boki zamrożonych kaloszy z 2 ubitymi jajkami. Ostrożnie umieść zamrożone kalosze, szew od strony dołu, na rozgrzanej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
19
Piec w temperaturze 425 przez 36 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
20
Podczas pieczenia kaloszy, roztopić 2 łyżki masła w rondlu na średnim ogniu; dodać 2 1/2 łyżki mąki i gotować, ciągle mieszając, 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
21
Dodaj zarezerwowany SOS Madera; gotować, stale mieszając, na średnim ogniu 6 do 8 minut lub aż lekko zgęstnieje. (W przypadku użycia mrożonych kostek sosu Madeira, rozmrozić kostki w rondlu na średnim ogniu przed dodaniem do mieszanki mąki.) Wymieszać w śmietanie do ubijania; gotować na wolnym ogniu 5 minut lub do pożądanej grubości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
MaderaMadera
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
22
Dodać 1/2 łyżeczki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
SólSól
23
Zdjąć z ognia.
24
Ułóż pieczone kalorie na półmisku.
25
Wytnij małą szczelinę na górze każdego ciasta i włóż kilka gałązek świeżych ziół do każdej szczeliny.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Ziołaświeże Zioła
26
Podawać z sosem Madeira.
Składniki, których będziesz potrzebować
MaderaMadera
SOSSOS
27
Uwaga: kalosze wołowe można piec w tym samym dniu, w którym zostały złożone. Po owinięciu filetów wołowych w ciasto przykryć i schłodzić kalosze 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polędwica WołowaPolędwica Wołowa
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
28
Piec zgodnie z zaleceniami powyżej, skracając czas pieczenia do 20 do 25 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Składniki

1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweKawałki warzyw wielkości kęsaKawałki warzyw wielkości kęsa22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzu2 ząbki czosnku, posiekane2 ząbki czosnku, posiekane22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzu1 cytryna, skórka starta i 4 skórki z cytryny1 cytryna, skórka starta i 4 skórki z cytryny32 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzu2 ząbki czosnku, posiekane2 ząbki czosnku, posiekane591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwedrobno posiekana marchewkadrobno posiekana marchewka591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwedrobno posiekany selerdrobno posiekany seler1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeżo parzona kawaświeżo parzona kawa2Batoniki toffi Heathświeżo zmielona kawaświeżo zmielona kawa1łyżka czerwony ocet winnyjajko, lekko pobitejajko, lekko pobite2largesjajka lekko ubitejajka lekko ubite142opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgemignony z filetów środkowych (1 1/2mignony z filetów środkowych (1 1/232 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzumąka uniwersalnamąka uniwersalna227opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgegrzyby świeże, mielonegrzyby świeże, mielone2ząbki czosnku, mieloneząbki czosnku, mielone1Batoniki toffi Heatholiwki drylowane, dojrzałe lub faszerowane papryką, opcjonalnieoliwki drylowane, dojrzałe lub faszerowane papryką, opcjonalnie1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweMaderaMadera1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweMaderaMadera591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwedrobno posiekana cebuladrobno posiekana cebula1Batoniki toffi Heath1 tubka gotowego ciasta na pizzę kupionego w sklepie1 tubka gotowego ciasta na pizzę kupionego w sklepie1Batoniki toffi Heath1 tubka gotowego ciasta na pizzę kupionego w sklepie1 tubka gotowego ciasta na pizzę kupionego w sklepie8mrożone skorupki ciasta francuskiego, rozmrożone (testowaliśmy z częścią 2 opakowań Pepperidge Farm [10-uncja])mrożone skorupki ciasta francuskiego, rozmrożone (testowaliśmy z częścią 2 opakowań Pepperidge Farm [10-uncja])1zostawićDodatki: świeży rozmaryn, Pietruszka zwyczajna i tymianekDodatki: świeży rozmaryn, Pietruszka zwyczajna i tymianek1Batoniki toffi Heath5 cukierków waflowych Necco, podzielonych5 cukierków waflowych Necco, podzielonych1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo5 cukierków waflowych Necco, podzielonych5 cukierków waflowych Necco, podzielonych2szalotka mielonaszalotka mielona11 łyżka suszonego oreganooliwa z oliwek lub olej roślinnyoliwa z oliwek lub olej roślinny1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweCytrynowy budyń błyskawicznyCytrynowy budyń błyskawiczny
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 9 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn