Kalmary Nadziewane Kalmary
Kałamarnica Nadziewane kałamarnica może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 123 kalorie, 8G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Na 1,26 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 4 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, skórkę z cytryny, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Z łyżeczką wynik 49%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Pieczone Faszerowane Kalmary, Kiełbasa Faszerowana Kalmary, oraz Pikantne Nadziewane Kalmary dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Rozgrzać oliwę w średnim saute patelni na średnim ogniu, aż mieni się.
Dodać cebulę i sól i potu, aż cebula się przezroczyste, o 1 do 2 protokół. Nie brązowiej.
Dodać czosnek i nadal gotować przez kolejną minutę.
Przenieść mieszaninę do średniej miski i odstawić do ostygnięcia.
Dokładnie wyczyść kałamarnicę i wyjmij głowy z macek i wyrzuć głowy. Obróć rurki na lewą stronę (ponieważ zewnętrzna skóra ma tendencję do zwijania się na zewnątrz, lepiej utrzyma farsz na lewą stronę), włóż do miski i włóż do lodówki, aż będzie gotowa do użycia.
Umieść macki i krewetki w misce robota kuchennego i pulsuj 6 do 8 razy lub dopóki nie będą widoczne żadne duże kawałki. Nie przetwarzaj aż do gładkości.
Przełożyć do miski wraz z cebulą i czosnkiem.
Dodaj bułkę tartą, pomidor, Skórka z cytryny, imbir, pietruszka i pieprz. Wymieszać, aby dobrze połączyć.
Umieścić mieszaninę w zamykanej torbie zamrażarki i wyciąć 1 róg. Możesz użyć torebki z ciastem z końcówką na tyle małą, aby zmieścić się na końcu rurek. Wlać farsz do rurek, dzieląc mieszaninę równomiernie między nimi. Nie przesadzaj.
Umieść rurki w szklanym naczyniu do pieczenia 8 na 11 cali i przykryj sosem pomidorowym. Przykryć szczelnie folią aluminiową i piec przez 30 minut.