Kalmary Faszerowane Kiełbasą Z Grilla

Kalmary Faszerowane Kiełbasą Z Grilla
Grillowane kalmary nadziewane kiełbasą może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 43 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 173 kalorie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jeśli masz mleko, nasiona kopru włoskiego, pietruszkę z płaskim liściem i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kalmary Faszerowane Z Grilla, Kalmary Nadziewane, oraz Węgiel Grillowane krewetki i kalmary z grillowanymi cytrynami i wędzonymi pomidorami-czarna oliwka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Bułkę tartą namoczyć w mleku w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Toast nasiona kopru włoskiego w suchej małej patelni (nie nonstick) na średnim ogniu, potrząsając patelni od czasu do czasu, aż pachnące, 3 do 4 minut. Posiekaj nasiona kopru włoskiego i dodaj do mieszanki okruchów chleba wraz z wieprzowiną, czosnkiem, papryką, 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu. Delikatnie wymieszać dłońmi, aż do dobrze wymieszanego. Używając małej łyżeczki, luźno wypchaj kalmary kiełbasą z kopru włoskiego, pozostawiając na górze 1/2 cala przestrzeni(może zostać trochę farszu). Uszczelnij blaty za pomocą drewnianych kostek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona Kopru WłoskiegoNasiona Kopru Włoskiego
FarszFarsz
PaprykaPapryka
KiełbasaKiełbasa
Koper WłoskiKoper Włoski
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
ChlebChleb
KałamarnicaKałamarnica
TostyTosty
WieprzowinaWieprzowina
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Przygotuj grill do bezpośredniego gotowania na gorąco na średnio gorącym węglu drzewnym( średnie ciepło dla gazu); patrz procedura grillowania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
4
Nadziewane kałamarnice i macki zalać olejem i doprawić 1/2 łyżeczki soli. Olej grill rack, następnie grill nadziewane kalmary, obracając często, aż złoty w miejscach i natychmiastowy odczyt termometr włożony do środka napełniania rejestry 150 do 68°, 13 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
KałamarnicaKałamarnica
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
5
Przełożyć na talerz. Macki grillować, aż będą nieprzejrzyste i zwinięte, około 1 minuty, następnie dodać do półmiska.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
6
Skropić olejem i posypać natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
1
Fontaleoni Vernaccia diSan Gimignano '07
1
* Jeśli nie możesz dostać małych kałamarnic, użyj większych i grilluj 15 do 18 minut, a następnie zmniejsz o połowę, aby służyć.* Kalmary można gotować na 2-palnikowej patelni grillowej.* Kalmary można faszerować 8 godzin wcześniej i schładzać. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed grillowaniem.* Wszelkie resztki farszu można dodać do sosu do makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do MakaronuSos Do Makaronu
FarszFarsz
KałamarnicaKałamarnica
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do GrillaPatelnia Do Grilla
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia8
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn