Kalmary Faszerowane Kiełbasą Z Grilla
Grillowane kalmary nadziewane kiełbasą może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 43 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 173 kalorie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jeśli masz mleko, nasiona kopru włoskiego, pietruszkę z płaskim liściem i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kalmary Faszerowane Z Grilla, Kalmary Nadziewane, oraz Węgiel Grillowane krewetki i kalmary z grillowanymi cytrynami i wędzonymi pomidorami-czarna oliwka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Bułkę tartą namoczyć w mleku w dużej misce.
Toast nasiona kopru włoskiego w suchej małej patelni (nie nonstick) na średnim ogniu, potrząsając patelni od czasu do czasu, aż pachnące, 3 do 4 minut. Posiekaj nasiona kopru włoskiego i dodaj do mieszanki okruchów chleba wraz z wieprzowiną, czosnkiem, papryką, 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu. Delikatnie wymieszać dłońmi, aż do dobrze wymieszanego. Używając małej łyżeczki, luźno wypchaj kalmary kiełbasą z kopru włoskiego, pozostawiając na górze 1/2 cala przestrzeni(może zostać trochę farszu). Uszczelnij blaty za pomocą drewnianych kostek.
Przygotuj grill do bezpośredniego gotowania na gorąco na średnio gorącym węglu drzewnym( średnie ciepło dla gazu); patrz procedura grillowania.
Nadziewane kałamarnice i macki zalać olejem i doprawić 1/2 łyżeczki soli. Olej grill rack, następnie grill nadziewane kalmary, obracając często, aż złoty w miejscach i natychmiastowy odczyt termometr włożony do środka napełniania rejestry 150 do 68°, 13 do 15 minut.
Przełożyć na talerz. Macki grillować, aż będą nieprzejrzyste i zwinięte, około 1 minuty, następnie dodać do półmiska.
Skropić olejem i posypać natką pietruszki.
Fontaleoni Vernaccia diSan Gimignano '07
* Jeśli nie możesz dostać małych kałamarnic, użyj większych i grilluj 15 do 18 minut, a następnie zmniejsz o połowę, aby służyć.* Kalmary można gotować na 2-palnikowej patelni grillowej.* Kalmary można faszerować 8 godzin wcześniej i schładzać. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed grillowaniem.* Wszelkie resztki farszu można dodać do sosu do makaronu.