Kalafior z zieloną cebulą i parmezanem

Kalafior z zieloną cebulą i parmezanem
Kalafior z zieloną cebulą i parmezanem może być tylko przystawką, której szukasz. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 48 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz masło, parmezan, grubo zmielony pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 13 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 27%. Podobne przepisy to Grillowana zielona cebula z cytryną i parmezanem, Kremowa zupa kalafiorowa z okruchami kalafiora parmezanem, oraz Sałatka marchewkowa z pomarańczą, zielonymi oliwkami i zieloną cebulką.

Instrukcje

1
Kalafior parowy, pokryty, 4 minuty lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
2
Przełożyć kalafior do średniej miski, dodać zieloną cebulę i pozostałe składniki. Rzuć dobrze połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
TrudnośćŁatwy
Gotowe W13 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn