Kalafior z zieloną cebulą i parmezanem
Kalafior z zieloną cebulą i parmezanem może być tylko przystawką, której szukasz. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 48 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz masło, parmezan, grubo zmielony pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 13 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 27%. Podobne przepisy to Grillowana zielona cebula z cytryną i parmezanem, Kremowa zupa kalafiorowa z okruchami kalafiora parmezanem, oraz Sałatka marchewkowa z pomarańczą, zielonymi oliwkami i zieloną cebulką.
Instrukcje
Kalafior parowy, pokryty, 4 minuty lub do miękkości.
Przełożyć kalafior do średniej miski, dodać zieloną cebulę i pozostałe składniki. Rzuć dobrze połączyć.