Kalafior z bułką żytnią

Kalafior z bułką żytnią
Kalafior z żytnią okruchami może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 157 kalorii, 3G białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jeśli masz kminek, kalafior, jednodniowy chleb żytni i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Z łyżeczką wynik 24%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Kremowa zupa kalafiorowa z okruchami kalafiora parmezanem, Kalafior z okruchami maślanymi, oraz Kalafior Z Bułką Tartą Czosnkową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177° z półką w środku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Pulsuj chleb w robocie kuchennym, tworząc średnio drobne okruchy.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
3
Rozłóż na 4-stronnej patelni i tosty w piekarniku, mieszając od czasu do czasu, aż złoty, 8 do 10 minut. Super.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
TostyTosty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
4
Kalafior rdzeniowy, utrzymując głowę w stanie nienaruszonym, następnie gotować w dużym stojaku na parowiec nad wrzącą wodą, przykryty, do miękkości, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
KalafiorKalafior
WodaWoda
5
Przełożyć na talerz i ogrzać, przykryć.
6
Roztopić masło w dużej ciężkiej patelni na średnim ogniu i wymieszać z kminkiem, tosty okruchy, 1/2 łyżeczka soli, i 1/4 łyżeczka pieprzu. Gotować, mieszając, aż gorące, o 2 protokół. Łyżka do kalafiora.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona KminkuNasiona Kminku
KalafiorKalafior
MasłoMasło
PieprzPieprz
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
1
Okruchy można prażyć 1 dzień wcześniej i przechowywać w zamykanej plastikowej torbie w temperaturze pokojowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn