Kalafior w Zielonej Masali
Przepis kalafior w Zielonej Masali może zaspokoić swoje indyjskie pragnienie w okolicy 1 godzina. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.27 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, cały 30, i wegańskie przepis ma 101 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, chili, kurkuma w proszku, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Sprawdza się jako niedroga przystawka. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Szybki kalafior Masalan i redukcja, Wegański Kalafior Ciecierzyca Tikka Masala, oraz Kalafior kokosowy Masala (gość) dla podobnych receptur.
Polecane wino: Gruener Veltliner, Riesling, Sparkling Rose
Gruener Veltliner, Riesling i Sparkling rosé to moje najlepsze propozycje dla Indian. Najlepsze wino do indyjskich potraw będzie w zależności od dania, oczywiście, ale te typy mogą być podawane schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikanterię i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Możesz spróbować winnic Illahe i Winnicy Gruner Veltliner. Recenzenci bardzo lubią to z 4.2 z 5 gwiazdek i cena około 17 dolarów za butelkę.
![Illahe winnice i Winiarnia Gruner Veltliner]()
Illahe winnice i Winiarnia Gruner Veltliner
Aromaty zielonego jabłka i ogórka w stylu meksykańskim (nuty chili i limonki) z podniebieniem dżemu z mniszka lekarskiego, mokrego kamienia, kwiatu gruszy, kiwi i lucerny.Nasza fermentacja w beczkach akacjowych nadaje teksturowanemu odczuciu w ustach tego wina, które jest akcentowane klasycznym wykończeniem z białego pieprzu grüner.