Kalafior Pieprzowy

Kalafior Pieprzowy
Pieprzowy kalafior może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji przystawek. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 55 kalorii. Ten przepis służy 5 i kosztuje 41 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka oleju roślinnego, pomidora, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, całe 30, i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 41%, to danie jest solidne. Spróbuj Pieprzowa Podeszwa, Pieprzowe Klopsiki, oraz Pieprzowe Pomarańcze dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w średniej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodaj cebulę i czosnek; smażyć przez 5 minut lub aż lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
3
Dodaj pomidora, sól, i papryka; smażyć 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
PomidorPomidor
SólSól
4
Dodać kalafior. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 12 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
KalafiorKalafior

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia7
Magazyn