Kalafior pieczony na patelni z orzeszkami pinii, czosnkiem i rozmarynem

Kalafior pieczony na patelni z orzeszkami pinii, czosnkiem i rozmarynem
Pan-pieczone kalafior z orzeszkami pinii, czosnek, i rozmaryn może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $5.86 za porcję. Jedna porcja zawiera 200 kalorii, 5G białka, oraz 10 g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, rozmaryn, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 69%. Spróbuj Kalafior pieczony na patelni z orzeszkami pinii, czosnkiem i rozmarynem, Pieczony łosoś i pieczony czosnek makaron krem z chrupiącym kalafiorem + prażone orzeszki piniowe, oraz Pieczony kalafior z orzeszkami piniowymi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
Kalafior ułożyć na patelni i wymieszać z rozmarynem i kolejnymi 3 składnikami. Piecz w temperaturze 400 przez 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
3
Dodać orzeszki piniowe i czosnek; wrzucić do połączenia. Pieczeń 10 minut, obracanie patelni, i pieczeń 10 minut więcej lub aż złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Posypać bułką tartą i podawać na ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia65
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn