Kalafior"Kuskus"

Kalafior
Kalafior "kuskus" może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny, paleolityczny i lacto ovo przepis wegetariański służy 4 i kosztuje 2,19 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 360 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka skórki pomarańczowej, złote rodzynki, migdały i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular wynik z 0%. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Kalafior kuskus, Kalafior Kuskus, oraz Kalafior burak kuskus.

Instrukcje

1
Proces kalafior kwiaty w robocie kuchennym: 
Składniki, których będziesz potrzebować
Różyczki KalafioroweRóżyczki Kalafiorowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2
Umieść różyczki kalafiora w robocie kuchennym. Pulsuj kilka razy, aż kalafior będzie wyglądał jak Gruboziarnisty posiłek, przypominający tradycyjny kuskus.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
6 Zewnętrznych Liści Z Dużej Cykorii6 Zewnętrznych Liści Z Dużej Cykorii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
3
Kalafior mielony na parze w sauté pan: przykryj dno dużej patelni sauté cienką warstwą wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Dodaj sól, skórkę i aromatyczne zioło, takie jak rozmaryn, jeśli używasz. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu, wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 CaliMięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
5
Dodaj zmielony kalafior do garnka, rozkładając go w równej warstwie. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu, a następnie zmniejszyć ciepło do najniższego możliwego ustawienia gotowania na wolnym ogniu. Przykryć patelnię i gotować / parować przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
6
Zdjąć z ognia.
7
Usuń kalafior na pat arkusza do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
8
Brązowe orzechy, ugotować seler, dodać zieloną cebulę, rodzynki, jabłka: 
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
9
Rozgrzać oliwę z oliwek w średniej wielkości nieprzywierającej patelni sauté na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
10
Dodać posiekane orzechy i gotować, aż orzechy zaczną lekko brązowieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
11
Jeśli używasz selera, dodaj seler i kontynuuj gotowanie, aż seler lekko zmięknie, około 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
12
Następnie dodaj zieloną cebulę, rodzynki lub suszoną żurawinę i pokrojone w kostkę jabłko na patelnię i wymieszaj do ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawina Suszonażurawina Suszona
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
1
Do miski do serwowania włożyć mieszankę kalafiora i jabłka orzechowego i delikatnie wymieszać, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia38
Magazyn