Kalafior "kuskus" może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny, paleolityczny i lacto ovo przepis wegetariański służy 4 i kosztuje 2,19 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 360 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka skórki pomarańczowej, złote rodzynki, migdały i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular wynik z 0%. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Kalafior kuskus, Kalafior Kuskus, oraz Kalafior burak kuskus.
Instrukcje
1
Proces kalafior kwiaty w robocie kuchennym:
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko Omega 3 Lub Mleko W Puszce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2
Umieść różyczki kalafiora w robocie kuchennym. Pulsuj kilka razy, aż kalafior będzie wyglądał jak Gruboziarnisty posiłek, przypominający tradycyjny kuskus.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Dojrzałe Oliwki
6 Zewnętrznych Liści Z Dużej Cykorii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
3
Kalafior mielony na parze w sauté pan: przykryj dno dużej patelni sauté cienką warstwą wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Dojrzałe Oliwki
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
4
Dodaj sól, skórkę i aromatyczne zioło, takie jak rozmaryn, jeśli używasz. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu, wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Sól Do Obramowania Szkła
5
Dodaj zmielony kalafior do garnka, rozkładając go w równej warstwie. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu, a następnie zmniejszyć ciepło do najniższego możliwego ustawienia gotowania na wolnym ogniu. Przykryć patelnię i gotować / parować przez 5 minut.