Kalafior i koper włoski z winegretem z cydru Dijon

Kalafior i koper włoski z winegretem z cydru Dijon
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać kalafior i koper włoski z Dijon-Cider Vinaigrette spróbować. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 116 kalorii. Na 74 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz miód, musztarda dijon, sól koszerna i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pieczony kalafior z Dijon Vinaigrette, Sałatka z Peanem i koprem włoskim z winegretem jabłkowym / powitanie wiosny, oraz Cider-pieczona Sałatka z dyni i jarmużu z winegretem jabłkowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić duży rondel z wodą do wrzenia; dodać kalafior. Gotować 5 minut; dodać pokrojony koper włoski. Gotować 1 minutę lub do momentu, gdy kalafior będzie kruchy-delikatny; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Olej i pozostałe składniki połączyć w dużej misce, mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Dodać mieszaninę kalafiora; wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
1
Ciepły czosnek-Sardela: gotować 6 filiżanek różyczki kalafiora 6 minut lub do chrupkiego-przetargu; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko Omega 3 Lub Mleko W PuszceMleko Omega 3 Lub Mleko W Puszce
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
2
Połączyć 1/4 szklanki oliwy z oliwek, 3 mielone odsączone filety anchois, 2 mielone ząbki czosnku, 1/2 łyżeczka pokruszony czerwony pieprz, i 1/4 łyżeczka soli na patelni na średnim ogniu; gotować 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Gotowa Fasolka SzparagowaGotowa Fasolka Szparagowa
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodać kalafior, 3 łyżki posiekanej natki pietruszki i 1/2 łyżeczki startej skórki cytryny; wrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
Gruszki Bartlett Lub D'AnjouGruszki Bartlett Lub D'Anjou
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
4
Służy 6 (wielkość porcji: około 1 szklanki) kalorie 113; tłuszcz 5g (sat 4g); sód 205MG
5
Cytryna-Kapar Vinaigrette: gotować 6 filiżanek różyczki kalafiora 6 minut lub do chrupkiego-przetargu; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko Omega 3 Lub Mleko W PuszceMleko Omega 3 Lub Mleko W Puszce
3 łyżki Winegretu Z Wermutu3 łyżki Winegretu Z Wermutu
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
6
Połącz 1/4 szklanki oliwy z oliwek, 2 łyżki świeżego soku z cytryny, 1/4 szklanki posiekanej natki pietruszki, 3 łyżki mielonej szalotki, 4 1/2 łyżeczki opłukanych i odsączonych kaparów, 1/4 łyżeczki soli koszernej i 1/4 łyżeczki czarnego pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych
7
Dodaj kalafior, podrzucając do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
8
Służy 6 (wielkość porcji: około 1 szklanki) kalorie 113; tłuszcz 4g (sat 3g); sód 178mg
9
Ciepłe Curry: gotować 6 filiżanek różyczki kalafiora 6 minut lub do chrupkiego-przetargu; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko Omega 3 Lub Mleko W PuszceMleko Omega 3 Lub Mleko W Puszce
Biała Cebula, Pokrojona W KostkęBiała Cebula, Pokrojona W Kostkę
10
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
11
Dodać 1/4 szklanki oliwy z oliwek; zawirować do herbu. Podsmażyć 1/2 szklanki posiekanej cebuli 2 protokół lub do lekko złoty. Wymieszać 2 łyżki startego obranego świeżego imbiru, kalafiora, 1 łyżeczkę garam masala, 3/8 łyżeczki soli koszernej i 1/4 łyżeczki mielonej kolendry. Gotować 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kolendra MielonaKolendra Mielona
świeży Imbirświeży Imbir
Garam MasalaGaram Masala
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
12
Służy 6 (wielkość porcji: około 1 szklanki) kalorie 114; tłuszcz 3g (sat 3g); sód 153MG
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia21
Magazyn