Kalafior Garlicki

Kalafior Garlicki
Garlicky kalafior może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 52 kalorie, 2G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Udaj się do sklepu i podnieś chleb, pietruszkę, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 14 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Garlicky puree kalafior & brokuły, Garlicky & Cheesy marchew i kalafior Tots, oraz Ziemniaki Garlicky, fasolka szparagowa i kalafior.

Instrukcje

1
Ułóż kalafior na parze warzywnej. Pary, Pokryte, 8 do 10 minut lub do przetargu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
2
Dobrze spuścić.
3
W międzyczasie umieścić chleb w robocie kuchennym lub blenderze; proces do postaci drobnej bułki tartej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Cienko Pokrojonych Młodych I Delikatnych łodyg Selera1/4 Szklanki Cienko Pokrojonych Młodych I Delikatnych łodyg Selera
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodać czosnek; smażyć 1 do 1 1/2 protokół lub do lekko rumiane. Wymieszać w bułce tartej; gotować, często mieszając, aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
6
Wyjąć z ognia; wymieszać natkę pietruszki i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
7
Płaszcz kalafior w sprayu do gotowania; wrzucić mieszaninę bułki tartej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
TrudnośćNormalny
Gotowe W14 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia30
Magazyn