Kalafior Dal z Panch Phoran

Kalafior Dal z Panch Phoran
Need a bezglutenowe i wegańskie danie główne? Kalafior Dal z Panch Phoran może być niesamowite przepis spróbować. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 228 kalorii. Ten przepis służy 6. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory z puszki, płatki papryki, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Jest dostarczany przez blog.fatfreevegan.com. wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Panch Phoran: Bengalski Panch Phoran, Kalafior Dal Z Panch Phoron, oraz Ziemniaki z Panch Phoron (alurbhaja).

Instrukcje

1
Podgrzej dużą, głęboką patelnię, najlepiej nieprzywierającą. Gdy jest gorąco, dodaj olej rzepakowy i wstrząśnij nim, aby go rozprowadzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego
Chipsy Tortilla O Smaku LimonkiChipsy Tortilla O Smaku Limonki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodaj Panch phoran i wymieszać. (Zamiast tego można użyć oleju w sprayu; spryskać przed i po dodaniu phoran Panch.) Gdy pierwsze pestki wyskakują, natychmiast dodaj cebulę, czosnek, płatki pieprzu i pastę imbirową. Wymieszać i gotować, aż cebula zmięknie, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta ImbirowaPasta Imbirowa
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Cienki-Cienki-
3
Dodać pomidory, kalafior i 1/2 szklanki wody i wymieszać. Przykryć i gotować, aż kalafior jest po prostu miękkie, o 10 protokół. Gdy dal i kalafior są zarówno zrobić, dodać dal do mieszanki kalafiora. Dobrze wymieszać i sprawdzić przyprawy, dodając więcej soli w razie potrzeby. Dusić delikatnie przez około 10 minut, aby umożliwić mieszanie smaków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
SoczewicaSoczewica
4
Podawać na gorąco, na ryżu w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek Goya®Groszek Goya®
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia100
Magazyn