Kalafior alla Parmigiana

Kalafior alla Parmigiana
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać kalafior alla Parmigianan spróbować. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 90 kalorii, 4G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz kalafior, pieprz cytrynowy panko bułka tarta, parmezan, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Kalafior alla Parmigiana, Kalafior Chiarello Alla Parmigiana, oraz Melanzane alla Parmigiana-bakłażan parmigiana dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać piekarnik do 218°. masło 10x8-cala owalne naczynie do pieczenia lub naczynia o równoważnej wielkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Poszarpany, Ugotowany Indyk (lub Kurczak)Poszarpany, Ugotowany Indyk (lub Kurczak)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
Doprowadzić do wrzenia duży garnek obficie osolonej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryż CANILLA® Extra Long GrainRyż CANILLA® Extra Long Grain
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Dodać kalafior, i gotować, aż lekko zmięknie, ale nadal zachowując pewne chrupkość, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
4
Dobrze spuścić, a następnie pokroić je wzdłuż, aby łodygi miały grubość około 1/4 cala.
5
Ułóż plastry, nakładając je szczelnie, w przygotowanym naczyniu do pieczenia. Doprawić solą i kilkoma mielonymi pieprzem; doprawić cienkimi plasterkami masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Poszarpany, Ugotowany Indyk (lub Kurczak)Poszarpany, Ugotowany Indyk (lub Kurczak)
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
6
Posypać serem i bułką tartą.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
7
Piec odkryte, aż lekko rumiane na górze, o 30 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
8
Podawać na gorąco.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn