Kalabryjskie Popękane Oliwki

Kalabryjskie Popękane Oliwki
Kalabryjskie popękane oliwki mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 129 kalorii. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 12 i kosztuje $1.0 za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz sycylijskie oliwki, czosnek, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 minut. Z łyżeczką wynik 23%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Duszony Królik Z Popękanymi Oliwkami, Popękane Zielone Oliwki Z Koprem Włoskim, oraz Sałatka pszenna z zielonymi oliwkami i złotymi rodzynkami.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Umieścić sycylijskie zielone oliwki w zamykanej plastikowej torbie, uderzyć młotkiem lub młotkiem, aby złamać oliwki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Canilla® Extra RiceCanilla® Extra Rice
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar
3
Dodaj oliwę z oliwek, chili w proszku, pietruszkę, czosnek i ocet.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
4
Dobrze wymieszać i podawać.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Magazyn