Kalabryjska jajecznica z Jalapeno Pesto Bruschetta

Kalabryjska jajecznica z Jalapeno Pesto Bruschetta
Kalabryjska jajecznica z Jalapeno Pesto Bruschetta może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.84 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 56 g tłuszczu, oraz w sumie 717 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Tylko kilku osobom spodobał się poranny posiłek. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, pietruszka liści, jajka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Śniadanie Bruschetta z Fontiną-jajecznica i Salami, Miękka jajecznica z Romano i czarnym pieprzem z pomidorową Bruschettą, oraz Jajecznica Z Pesto dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pokrojone boki ciabatty skropić oliwą z oliwek i doprawić solą i pieprzem. Umieścić na blasze do pieczenia wyciąć bok i piec, aż lekko złoty kolor, o 15 protokół. Pesto: Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. Wrzuć jalapenos w kilku łyżkach oleju rzepakowego i posypać solą. Piecz w równomiernej warstwie na blasze do miękkości, a skóra jest pęcherze.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego
1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
CiabattaCiabatta
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Przełożyć do miski i przykryć folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Odstawić na 15 minut, a następnie usunąć łodygi i nasiona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
4
Połączyć Prażone jalapenos, pietruszka, parmezan, orzeszki piniowe, czosnek i trochę soli i pieprzu w robocie i procesu, aż grubo posiekane. Przy włączonym silniku powoli dodawaj oliwę przez rurę zasilającą, aż będzie gładka. Jeśli mieszanina jest zbyt gęsta, dodaj jeszcze kilka łyżeczek oleju i pulsuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
1
Rozgrzać oliwę z oliwek w dużej patelni nonstick saute na średnim ogniu. Gotować sopressata i cebuli, aż sopressata jest chrupiące i cebula zmiękły, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SoppressataSoppressata
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Jajka ubić w misce, aż będą lekkie i puszyste, posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Wlać mieszaninę na patelnię z cebulą i sopressata i gotować, stale mieszając, aż miękki twarog tworzą. Tuż przed wyciągnięciem patelni z ognia, gdy jajka są prawie gotowe, ale nie do końca, dodaj provolone i mieszaj przez kilka sekund, aby się stopić. Aby służyć, kopiec jajka na górze tosty połówki ciabatta. Top z pietruszką pozostawić, i pokroić pod niewielkim kątem na 8 dużych plasterków.
Składniki, których będziesz potrzebować
SoppressataSoppressata
ProvolonProvolon
CiabattaCiabatta
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Podawać natychmiast.
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia13
Magazyn