Kalabryjska jajecznica z Jalapeno Pesto Bruschetta

Kalabryjska jajecznica z Jalapeno Pesto Bruschetta
Kalabryjska jajecznica z Jalapeno Pesto Bruschetta może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.84 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 56 g tłuszczu, oraz w sumie 717 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Tylko kilku osobom spodobał się poranny posiłek. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, pietruszka liści, jajka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Śniadanie Bruschetta z Fontiną-jajecznica i Salami, Miękka jajecznica z Romano i czarnym pieprzem z pomidorową Bruschettą, oraz Jajecznica Z Pesto dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pokrojone boki ciabatty skropić oliwą z oliwek i doprawić solą i pieprzem. Umieścić na blasze do pieczenia wyciąć bok i piec, aż lekko złoty kolor, o 15 protokół. Pesto: Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. Wrzuć jalapenos w kilku łyżkach oleju rzepakowego i posypać solą. Piecz w równomiernej warstwie na blasze do miękkości, a skóra jest pęcherze.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 średnia Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Drobną Kostkę1 średnia Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Drobną Kostkę
Limonki, Wyciśnięte, Plus Cząstki Do DekoracjiLimonki, Wyciśnięte, Plus Cząstki Do Dekoracji
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
CiabattaCiabatta
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Przełożyć do miski i przykryć folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Odstawić na 15 minut, a następnie usunąć łodygi i nasiona.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych
4
Połączyć Prażone jalapenos, pietruszka, parmezan, orzeszki piniowe, czosnek i trochę soli i pieprzu w robocie i procesu, aż grubo posiekane. Przy włączonym silniku powoli dodawaj oliwę przez rurę zasilającą, aż będzie gładka. Jeśli mieszanina jest zbyt gęsta, dodaj jeszcze kilka łyżeczek oleju i pulsuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Limonki, Wyciśnięte, Plus Cząstki Do DekoracjiLimonki, Wyciśnięte, Plus Cząstki Do Dekoracji
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
1
Rozgrzać oliwę z oliwek w dużej patelni nonstick saute na średnim ogniu. Gotować sopressata i cebuli, aż sopressata jest chrupiące i cebula zmiękły, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SoppressataSoppressata
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
2
Jajka ubić w misce, aż będą lekkie i puszyste, posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Wlać mieszaninę na patelnię z cebulą i sopressata i gotować, stale mieszając, aż miękki twarog tworzą. Tuż przed wyciągnięciem patelni z ognia, gdy jajka są prawie gotowe, ale nie do końca, dodaj provolone i mieszaj przez kilka sekund, aby się stopić. Aby służyć, kopiec jajka na górze tosty połówki ciabatta. Top z pietruszką pozostawić, i pokroić pod niewielkim kątem na 8 dużych plasterków.
Składniki, których będziesz potrzebować
SoppressataSoppressata
ProvolonProvolon
CiabattaCiabatta
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
4
Podawać natychmiast.
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia13
Magazyn