Kakaowe muszle bezowe z glazurowanymi świeżymi owocami

Kakaowe muszle bezowe z glazurowanymi świeżymi owocami
Kakaowe muszle bezowe z glazurowanymi świeżymi owocami to bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap przystawka. Na 1,09 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 252 kalorie, 7G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 8. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz cukier, krem z ciasta, galaretkę porzeczkową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 26%, co jest raczej złe. Spróbuj Muszle bezowe Memaw, Szwajcarskie Muszle Bezowe, oraz Grejpfrutowe Muszle Bezowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 22
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Umieść pergamin na dużej blasze do pieczenia. Narysuj 8 (3-calowych) kółek na pergaminie. Obróć papier pergaminowy i zabezpiecz taśmą maskującą. Ubij białka, wanilię i śmietanę z kamienia nazębnego na dużej prędkości miksera, aż się spieni. Stopniowo dodawać cukier, 1 łyżkę stołową na raz, ubijając, aż utworzą się sztywne szczyty(nie underbeat). Złożyć 2 łyżki kakao do mieszaniny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka Jaj (około 9)Białka Jaj (około 9)
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Podzielić 1/2 szklanki mieszanki białka jajka równomiernie między 8 narysowanych kółek. Używając tylnej części łyżki, uformuj mieszaninę białek jaj w gniazda o 1-calowych bokach.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
4
Piec w temperaturze 225 przez 1 1/2 godziny lub do wyschnięcia. Wyłącz piekarnik; pozostaw bezy do ostygnięcia w piekarniku co najmniej 12 godzin. Ostrożnie usuń bezowe gniazda z papieru. Każdą bezę napełnij kremem z ciasta, wierzch udekoruj owocami. Delikatnie umyj owoce galaretką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do CiastKrem Do Ciast
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
5
Posypać 1/8 łyżeczki kakao na każdej porcji, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia7
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn