Kakaowe Batoniki Bananowe
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać kakao bananowe bary spróbować. Ten przepis służy 15. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 180 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Na 19 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 204 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, sodę oczyszczoną, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 23%. Spróbuj Cocoa & Cream S ' mores batony, Kakaowe czekoladowe serniki, oraz Solone Karmelowe Gorące Batony Kakaowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj patelnię do pieczenia 9x13 cali.
Ubij masło i cukier mikserem elektrycznym w dużej misce, aż będą lekkie i puszyste.
Dodać jajko i wanilię i ubić, aż dobrze połączone. Wymieszać z puree bananowym, odstawić na bok.
Wymieszać mąkę, sodę oczyszczoną, proszek do pieczenia i sól w oddzielnej dużej misce i zrobić dobrze w środku.
Wlać mieszaninę bananów do studni i mieszać tylko do połączenia.
Wyjąć połowę ciasta z miski.
Wymieszać kakao w proszku do ciasta pozostałego w misce i dobrze wymieszać.
Ciasto kakaowe rozprowadzić na dnie przygotowanej patelni. Łyżka pozostałego ciasta na górze i za pomocą noża zawirować ciasto w marmurkowy wzór.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż brzegi będą złote, około 25 minut. Pozostawić do ostygnięcia przed cięciem na 24 kawałki.