Kakao Cienkie Miętowe

Kakao Cienkie Miętowe
Cienkie miętowe kakao może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisami na przystawki. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 281 kalorii, 8G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz wodę, ekstrakt z wanilii, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Cienkie miętowe babeczki z miętowym maślanym kremem, Cienkie Ciasto Miętowe, oraz Drobiazgi Cienkie Miętowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać cukier, kakao i sól w wodzie w rondlu, aż do całkowitego rozpuszczenia. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia; gotować i mieszać w wrzeniu przez 2 minuty. Wymieszaj mleko, ekstrakt z wanilii i ekstrakt z mięty pieprzowej. Kontynuuj gotowanie do gorąca, ale nie doprowadzaj do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z WaniliiEkstrakt Z Wanilii
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
CukierCukier
WodaWoda
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Podawać na gorąco.

Wyposażenie

TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn