Kakao-Chile-Polędwica Wieprzowa Z Grilla

Kakao-Chile-Polędwica Wieprzowa Z Grilla
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać kakao-Chile-przetarł grillowaną polędwicę wieprzową spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i przyjazny dla fodmap przepis ma 238 kalorii, 32G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.35 za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, polędwiczki wieprzowe, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Kotlety wieprzowe z kakao i Chile, Kotlety wieprzowe z kakao-chile, oraz Kotlety wieprzowe z kakao i Chile.

Instrukcje

1
Umieść wszystkie składniki w małej misce i wymieszać, aby połączyć; odstawić.Dla polędwic: przyciąć wieprzowinę z dowolnej srebrnej skóry i osuszyć ręcznikami papierowymi. Używając rąk, pocierać polędwiczki całym oleju, posypać je z całej mieszanki przypraw, i pocierać aż równomiernie pokryte. Odstawić w temperaturze pokojowej na 30 minut lub przykryć i przechowywać w lodówce do 24 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Poszatkowana Sałata I Pokrojone Pomidory (opcjonalnie)Poszatkowana Sałata I Pokrojone Pomidory (opcjonalnie)
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Rozgrzać grill gazowy lub węglowy do medium (około 177° do 450 ° F). Jeśli polędwiczki zostały schłodzone, pozostaw je w temperaturze pokojowej przez co najmniej 30 minut przed grillowaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
3
Polędwiczki ułożyć na grillu. Przykryć grill i gotować, obracając co 5 minut, aż polędwiczki są rumiane na całym i natychmiastowy odczyt termometr włożony do najgrubszej części rejestruje 145 ° F do 150 ° F, około 20 do 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
4
Przenieś polędwiczki na deskę do krojenia i pozostaw na 5 do 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
5
Pokroić w poprzek na plastry o grubości 1/2 cala i podawać.

Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir i Sangiovese to moje najlepsze propozycje na polędwicę wieprzową. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Yacochuya San Pedro de Yacochuya Malbec z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
Yacochuya San Pedro De Yacochuya Malbec
Yacochuya San Pedro De Yacochuya Malbec
Przyjemny nos dymu, smoły, lukrecji, soi, czarnej wiśni i czarnej porzeczki. Prowadzi to do pełnowartościowego wina z warstwami soczystych owoców, doskonałą głębią i koncentracją oraz długim, czystym wykończeniem. Mieszanka: 85% Malbec i 15% Cabernet Sauvignon
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia18
Magazyn