Kakao-Chile-Polędwica Wieprzowa Z Grilla

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać kakao-Chile-przetarł grillowaną polędwicę wieprzową spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i przyjazny dla fodmap przepis ma 238 kalorii, 32G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.35 za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, polędwiczki wieprzowe, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Kotlety wieprzowe z kakao i Chile, Kotlety wieprzowe z kakao-chile, oraz Kotlety wieprzowe z kakao i Chile.
Instrukcje
Umieść wszystkie składniki w małej misce i wymieszać, aby połączyć; odstawić.Dla polędwic: przyciąć wieprzowinę z dowolnej srebrnej skóry i osuszyć ręcznikami papierowymi. Używając rąk, pocierać polędwiczki całym oleju, posypać je z całej mieszanki przypraw, i pocierać aż równomiernie pokryte. Odstawić w temperaturze pokojowej na 30 minut lub przykryć i przechowywać w lodówce do 24 godzin.
Rozgrzać grill gazowy lub węglowy do medium (około 177° do 450 ° F). Jeśli polędwiczki zostały schłodzone, pozostaw je w temperaturze pokojowej przez co najmniej 30 minut przed grillowaniem.
Polędwiczki ułożyć na grillu. Przykryć grill i gotować, obracając co 5 minut, aż polędwiczki są rumiane na całym i natychmiastowy odczyt termometr włożony do najgrubszej części rejestruje 145 ° F do 150 ° F, około 20 do 30 minut.
Przenieś polędwiczki na deskę do krojenia i pozostaw na 5 do 10 minut.
Pokroić w poprzek na plastry o grubości 1/2 cala i podawać.
Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Malbec, Pinot Noir i Sangiovese to moje najlepsze propozycje na polędwicę wieprzową. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Yacochuya San Pedro de Yacochuya Malbec z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
![Yacochuya San Pedro De Yacochuya Malbec]()
Yacochuya San Pedro De Yacochuya Malbec
Przyjemny nos dymu, smoły, lukrecji, soi, czarnej wiśni i czarnej porzeczki. Prowadzi to do pełnowartościowego wina z warstwami soczystych owoców, doskonałą głębią i koncentracją oraz długim, czystym wykończeniem. Mieszanka: 85% Malbec i 15% Cabernet Sauvignon