Kai Kang Dang (kurczak curry z mlekiem kokosowym)

Kai Kang Dang (kurczak curry z mlekiem kokosowym)
Nigdy nie można mieć zbyt wielu indyjskich przepisów, więc wypróbuj Kai Kang Dang (kurczak curry z mlekiem kokosowym). Jedna porcja tego dania zawiera około 27 g białka , 23 g tłuszczu i łącznie 414 kalorii . Ten przepis jest dla 5 osób. Za 2,38 USD za porcję ten przepis pokrywa 26% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest on dostarczany przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową, bezmleczną i przyjazną dla FODMAP . Mieszanka pomarańczowej papryki, papryki, liści tajskiej bazylii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba uznała ten przepis za pełen smaku i sycący. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i jest gotowe w około 20 minut . Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje całkiem dobrą ocenę Spoonacular wynoszącą 63% . Jeśli podoba Ci się ten przepis, sprawdź również podobne przepisy: Duszona w piwie wołowina z sosem Ding Dang Good , Ryż z mlekiem kokosowym i Pudding z czarnego ryżu z dodatkiem kardamonu i mleka kokosowego .
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia19
Magazyn