Kafeteria makaron z serem

Kafeteria makaron z serem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 513 kalorii, 25g białka, oraz 29g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje 99 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka sosu pieprzowego, mleko, papryka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 42%, co jest dobre. Podobne przepisy to Makaron z serem – domowe makaron z serem to wygodne jedzenie, które trudno pokonać. Możesz odłożyć wstępnie zapakowany makaron i ser w sklepie, Boston Market Macaroni and Cheese-zapomnij o rzeczach w niebieskim pudełku, poświęć kilka minut i podaj smaczny domowy makaron z serem, oraz Makaron Gruyère i Emmentaler z szynką i zakwasem w kostkach z " Melt: Sztuka makaronu i sera.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Posmaruj 2-ćwiartowe danie zapiekane.
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Dodać makaron i gotować przez 8 do 10 minut lub aż al dente; odcedzić.
Mleko podgrzać w małym rondlu. Wymieszać z musztardą, sos Worcestershire, sól, i gorącym sosem. Odstawić.
Wymieszać 1 1/2 łyżki masła i 3 szklanki sera do odsączonego makaronu.
Wlać gorącą mieszaninę mleka na ser i makaron.
Przełożyć do przygotowanego naczynia do pieczenia.
Posypać pozostałe 1/2 Puchar cheddar na górze.
Bułkę tartą połączyć z roztopionym masłem i rozprowadzić na wierzchu.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 30 minut, a następnie umieścić pod brojlerem przez 1 do 2 protokół.