Kaczka, wieprzowina: Anatran w Porchetcie może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 40g białka, 74g tłuszczu, oraz w sumie 927 kalorii. Na 3,74 zł za porcję, ten przepis okładki 47% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś bułkę tartą, cebulę, kaczkę po pekińsku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kurczak W Stylu Porchetta, Schab w stylu Porchetta, oraz Pieczeń Wieprzowa W Stylu Porchetta dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej misce, połączyć cielęcinę, wątróbkę z kaczki, posiekaną pancettę, bułkę tartą, czosnek, rozmaryn i tymianek, doprawić solą i pieprzem, i dobrze wymieszać. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Wątroba Kaczki
2 Duże Szczypty Garam Masala
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Kaczkę do środka i na zewnątrz przyprawiamy solą i pieprzem, a jamę nadziewamy mieszanką, kaczkę zawijamy pokrojoną w plasterki pancettą, a kaczkę łączymy sznurkiem rzeźniczym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
2 Duże Szczypty Garam Masala
Cała Kaczka
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek Rzeźniczy
4
W holenderskim piekarniku, rozgrzać oliwę na średnim ogniu, dodać cebulę, marchew, i seler, i gotować, aż zmiękną i złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Słonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
5
Dodać kaczkę i zapiekać ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała Kaczka
6
Umieścić kaczkę w piekarniku, gotować przez 10 minut, a następnie przykryć białym winem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Bażanta Jeśli)
Cała Kaczka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Gotować w piekarniku, aż kaczka skwierczy i farsz jest całkowicie ugotowany, około 1 godziny.