Kaczka, wieprzowina: Anatran w Porchetcie może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 40g białka, 74g tłuszczu, oraz w sumie 927 kalorii. Na 3,74 zł za porcję, ten przepis okładki 47% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś bułkę tartą, cebulę, kaczkę po pekińsku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kurczak W Stylu Porchetta, Schab w stylu Porchetta, oraz Pieczeń Wieprzowa W Stylu Porchetta dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej misce, połączyć cielęcinę, wątróbkę z kaczki, posiekaną pancettę, bułkę tartą, czosnek, rozmaryn i tymianek, doprawić solą i pieprzem, i dobrze wymieszać. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Wątroba Kaczki
2 Posiekane Czerwone Cebule
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Kaczkę do środka i na zewnątrz przyprawiamy solą i pieprzem, a jamę nadziewamy mieszanką, kaczkę zawijamy pokrojoną w plasterki pancettą, a kaczkę łączymy sznurkiem rzeźniczym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
2 Posiekane Czerwone Cebule
Cała Kaczka
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek Rzeźniczy
4
W holenderskim piekarniku, rozgrzać oliwę na średnim ogniu, dodać cebulę, marchew, i seler, i gotować, aż zmiękną i złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście Pietruszki
5
Dodać kaczkę i zapiekać ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała Kaczka
6
Umieścić kaczkę w piekarniku, gotować przez 10 minut, a następnie przykryć białym winem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Bażanta Jeśli)
Cała Kaczka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
7
Gotować w piekarniku, aż kaczka skwierczy i farsz jest całkowicie ugotowany, około 1 godziny.