Kaczka MIODOWA

Kaczka MIODOWA
MIODOWA kaczka to bezglutenowe przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 101 g tłuszczu, oraz w sumie 1179 kalorii. Na 2,42 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka kaczki, liści bazylii, miodu i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać świeży korzeń imbiru, możesz podążać za tym daniem głównym z Bez mąki migdałowe ciasteczka imbirowe jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 20 minut. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 46%, co jest solidne. Podobne przepisy to Kaczka z miodem, Grillowana Kaczka Z Miodem Kasztanowym, oraz Sezam Miodowy Kaczka Z Brokułami.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W małej misce wymieszać razem wymieszać bazylia, imbir i sól i posypać mieszaninę wewnątrz i na zewnątrz kaczki. Kaczka Stuff z ćwiartkami pomarańczowymi i połóż w piecu.
Składniki, których będziesz potrzebować
ImbirImbir
PomarańczowyPomarańczowy
BazyliaBazylia
Cała KaczkaCała Kaczka
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
3
Dodać wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
4
W małym rondelku połączyć miód, masło, sok z cytryny i koncentrat soku pomarańczowego. Dusić razem na małym ogniu do syropu; wlać trochę mieszanki na kaczkę, oszczędzając resztę do fastrygowania. Cover roaster.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koncentrat Soku PomarańczowegoKoncentrat Soku Pomarańczowego
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
MasłoMasło
MiódMiód
Cała KaczkaCała Kaczka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
5
Kaczki pieczemy w rozgrzanym piekarniku przez 30 minut. Obróć pierś kaczki w dół, zmniejsz temperaturę do 300 stopni F (150 stopni C) i piecz pod przykryciem przez kolejne 2 do 2 1/2 godziny lub do bardzo miękkiej. W razie potrzeby w ciągu ostatnich kilku minut gotowania przekręcić pierś kaczki na brązową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierś Z KaczkiPierś Z Kaczki
KaczkiKaczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia10
Magazyn