Kaczka Confit z rzepą
Kaczka Confit z rzepy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 682 kalorie, 70g białka, oraz 31 g tłuszczu każdy. Na 5,12 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś ząbki czosnku, liście laurowe, bulion z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Jest to drogie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Z łyżeczką wynik 41%, to danie jest dobre. Spróbuj Policzek Wołowy Confit Z Karmelizowaną Rzep, Duszona Kaczka Z Rzepą, oraz Kaczka Confit dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu połączyć wywar, wino, czosnek, skórkę pomarańczową i liście laurowe i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć do 2 filiżanek na dużym ogniu, 30 minut.
Dodać redukcję do dużej patelni do pieczenia. Ułóż kaczkę w skórce patelni do góry. Przykryć i dusić do gorąca, 30 minut.
Przełożyć kaczkę na dużą blachę do pieczenia. Odcedzić duszony płyn do rondla, naciskając na czosnek, aby zmiażdżyć go w sosie. Doprowadzić sos na wolnym ogniu. W misce zmiksować masło z mąką, wymieszać pastę z sosem. Dusić, ubijając, aż zgęstnieje, 3 protokół. Doprawić solą i pieprzem i ogrzać, ubijając od czasu do czasu.
Duil kaczkę, obracając patelnię, aż skóra będzie chrupiąca, 4 protokół.
Przełożyć na talerze, polać sosem i podawać z Rzep.