Kacze Quesadillas z Chipotle Cherry Salsa i kozim serem
Kacze Quesadillas z Chipotle Cherry Salsan i kozim serem może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 2 i kosztuje 1,59 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 13g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 236 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Mieszanka chipotle cherry salsa, jack cheese, kozi ser i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Tacos z kaczki z Chipotle Cherry Salsan i pokruszonym kozim serem, Ser kozi, wiśnia i orzech nadziewane piersi z kaczki z polewą szampańską, oraz Chipotle Salsa Brzoskwiniowa Quesadillas dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło na patelni na średnim ogniu.
Tortillę przekładamy na patelnię, obracamy w maśle na odstawce.
Drugą tortillę przekładamy na patelnię i obracamy na maśle.
Posyp połowę sera na tortillę, a następnie kaczkę, chipotle salsę wiśniową, zieloną cebulę i kolendrę, a następnie pozostały ser i dopełnij to wszystko drugą tortillą.Gotować, aż quesadilla jest złoty brąz po obu stronach i ser topi.
Quesadillę pokroić na 6 kawałków i podawać z salsą, kwaśną śmietaną i dekoracją kolendry.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które można spróbować jest Teutonic Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 30 dolarów.
![Krzyżacki Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD]()
Krzyżacki Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD
Ta mieszanka "1787" Pinot Noir / Gamay jest przeciwną częścią naszej mieszanki" 459". Jedyną różnicą między dwoma winami (oba wykonane z tych samych owoców) są naczynia używane do ich produkcji. "1787" fermentowano i starzono w neutralnych dębowych beczkach. Różnica w smaku i zapachu jest niesamowita i wystarczy spróbować je obok siebie, aby zobaczyć na własne oczy. W roku 1787 wydano dekret o usunięciu wszystkich czerwonych odmian winorośli w dolinie Mozeli i zastąpieniu ich winoroślami Riesling. Z czasem prawo to zanikło, a czerwone odmiany powoli zostały ponownie posadzone w regionie.