Kabocha-Tarta Z Pora

Kabocha-Tarta Z Pora
Ten przepis służy 8 i kosztuje $3.69 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 82g tłuszczu, oraz w sumie 1448 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i podnieś sól, parmezan, liście szałwii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Zupa Kabocha cynamonowo-imbirowa z tartą wiśnią, Tarta Z Pora, oraz Tarta z szynką i porem.

Instrukcje

1
Pokrój squasha na pół w poprzek i zgarnij nasiona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
2
Umieścić wycięte strony w dół na 12-na 15-calowej patelni do pieczenia lub blachy, przykryć folią, i piec w 425 regularnym lub konwekcyjnym piekarniku do miękkości po przekłuciu, 25 do 40 minut. Gdy jest wystarczająco chłodny, aby go obsłużyć, wyjąć miąższ i wirować w blenderze lub robocie kuchennym, aż będzie gładki. Będziesz potrzebował 1 1/2 szklanki czystej (patrz UWAGI).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
Ciasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów GrahamCiasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów Graham
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
3
W międzyczasie wlać olej na patelnię o średnicy 10-12 cali na średnim ogniu. Gdy gorące, dodać pory i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż miękkie, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Ostudzić do temperatury pokojowej, około 10 minut.
5
W misce ubijamy jajka, mleko i śmietanę do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
6
Ubij w squash pure, szałwii, soli i pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
7
Rozwiń ciasto ciasto i łatwość delikatnie do 9-calowy tart pan z wyjmowanym obręczy, naciskając na boki patelni; przyciąć zwisające ciasto równo z obręczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Na CiastoCiasto Na Ciasto
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
8
Ułożyć patelnię na nieizolowanej blasze do pieczenia. Pory rozsypać, następnie ser równomiernie na dnie skorupy; wlać mieszankę do squasha (wyrzucić wszelkie nadzienie, które nie mieści się w skorupce).
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
świeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
9
Piec na Dolnym stojaku 425 regularne lub 375 Piec konwekcyjny przez 20 minut; zmniejszyć ogień do 375 (350 dla pieca konwekcyjnego) i piec, aż krem jest nadęty i rumiane, 10 do 15 więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 3/4 łyżki Mąki Pszennej3 3/4 łyżki Mąki Pszennej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów GrahamCiasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów Graham
10
Ostudzić 10 minut, a następnie usunąć obręcz patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
11
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej, pokroić w kliny.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia33
Magazyn