Kabocha-Tarta Z Pora

Kabocha-Tarta Z Pora
Ten przepis służy 8 i kosztuje $3.69 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 82g tłuszczu, oraz w sumie 1448 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i podnieś sól, parmezan, liście szałwii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Zupa Kabocha cynamonowo-imbirowa z tartą wiśnią, Tarta Z Pora, oraz Tarta z szynką i porem.

Instrukcje

1
Pokrój squasha na pół w poprzek i zgarnij nasiona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
2
Umieścić wycięte strony w dół na 12-na 15-calowej patelni do pieczenia lub blachy, przykryć folią, i piec w 425 regularnym lub konwekcyjnym piekarniku do miękkości po przekłuciu, 25 do 40 minut. Gdy jest wystarczająco chłodny, aby go obsłużyć, wyjąć miąższ i wirować w blenderze lub robocie kuchennym, aż będzie gładki. Będziesz potrzebował 1 1/2 szklanki czystej (patrz UWAGI).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
3
W międzyczasie wlać olej na patelnię o średnicy 10-12 cali na średnim ogniu. Gdy gorące, dodać pory i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż miękkie, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Ostudzić do temperatury pokojowej, około 10 minut.
5
W misce ubijamy jajka, mleko i śmietanę do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Ubij w squash pure, szałwii, soli i pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
7
Rozwiń ciasto ciasto i łatwość delikatnie do 9-calowy tart pan z wyjmowanym obręczy, naciskając na boki patelni; przyciąć zwisające ciasto równo z obręczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Na CiastoCiasto Na Ciasto
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Ułożyć patelnię na nieizolowanej blasze do pieczenia. Pory rozsypać, następnie ser równomiernie na dnie skorupy; wlać mieszankę do squasha (wyrzucić wszelkie nadzienie, które nie mieści się w skorupce).
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
świeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
9
Piec na Dolnym stojaku 425 regularne lub 375 Piec konwekcyjny przez 20 minut; zmniejszyć ogień do 375 (350 dla pieca konwekcyjnego) i piec, aż krem jest nadęty i rumiane, 10 do 15 więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 3/4 łyżki Mąki Pszennej3 3/4 łyżki Mąki Pszennej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
10
Ostudzić 10 minut, a następnie usunąć obręcz patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
11
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej, pokroić w kliny.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia33
Magazyn