Kabocha-Tarta Z Pora

Kabocha-Tarta Z Pora
Ten przepis służy 8 i kosztuje $3.69 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 82g tłuszczu, oraz w sumie 1448 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i podnieś sól, parmezan, liście szałwii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Zupa Kabocha cynamonowo-imbirowa z tartą wiśnią, Tarta Z Pora, oraz Tarta z szynką i porem.

Instrukcje

1
Pokrój squasha na pół w poprzek i zgarnij nasiona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych
2
Umieścić wycięte strony w dół na 12-na 15-calowej patelni do pieczenia lub blachy, przykryć folią, i piec w 425 regularnym lub konwekcyjnym piekarniku do miękkości po przekłuciu, 25 do 40 minut. Gdy jest wystarczająco chłodny, aby go obsłużyć, wyjąć miąższ i wirować w blenderze lub robocie kuchennym, aż będzie gładki. Będziesz potrzebował 1 1/2 szklanki czystej (patrz UWAGI).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
3
W międzyczasie wlać olej na patelnię o średnicy 10-12 cali na średnim ogniu. Gdy gorące, dodać pory i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż miękkie, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
4
Ostudzić do temperatury pokojowej, około 10 minut.
5
W misce ubijamy jajka, mleko i śmietanę do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Ubij w squash pure, szałwii, soli i pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
7
Rozwiń ciasto ciasto i łatwość delikatnie do 9-calowy tart pan z wyjmowanym obręczy, naciskając na boki patelni; przyciąć zwisające ciasto równo z obręczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Na CiastoCiasto Na Ciasto
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
8
Ułożyć patelnię na nieizolowanej blasze do pieczenia. Pory rozsypać, następnie ser równomiernie na dnie skorupy; wlać mieszankę do squasha (wyrzucić wszelkie nadzienie, które nie mieści się w skorupce).
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
świeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
9
Piec na Dolnym stojaku 425 regularne lub 375 Piec konwekcyjny przez 20 minut; zmniejszyć ogień do 375 (350 dla pieca konwekcyjnego) i piec, aż krem jest nadęty i rumiane, 10 do 15 więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
10
Ostudzić 10 minut, a następnie usunąć obręcz patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
11
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej, pokroić w kliny.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia33
Magazyn