Kaboby Wołowe Teriyaki
Kaboby wołowe Teriyaki mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.62 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 321 kalorii. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jeśli masz polędwicę wołową, paprykę, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć jasnobrązowy cukier, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta morelowa z brązowym cukrem i cynamonem jako deser. 26 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni japońskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Kaboby Wołowe Teriyaki, Grillowane Kaboby Wołowe Teriyaki, oraz Teriyaki Kabobs dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubij brązowy cukier, sos sojowy, czosnek, olej sezamowy i zmielony imbir razem w misce; wlej do zamykanej plastikowej torby o wielkości galonów.
Dodać wołowinę, zalać marynatą, wycisnąć nadmiar powietrza i zamknąć worek. Marynować w lodówce przez 2 godziny, odwracając torebkę kilka razy, gdy mięso marynuje się.
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu na duże ciepło i lekko nasmaruj ruszt.
Usuń wołowinę z marynaty. Wyrzucić pozostałą marynatę.
Wątek wołowina, ananas, zielona papryka, i czerwona papryka na szaszłyki.
Gotować szaszłyki na rozgrzanym grillu, obracając często, aż ładnie rumiane ze wszystkich stron, a mięso nie jest już różowy w środku, 10 do 15 minut.