Kaboby wołowe Teriyaki mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.62 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 321 kalorii. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jeśli masz polędwicę wołową, paprykę, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć jasnobrązowy cukier, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta morelowa z brązowym cukrem i cynamonem jako deser. 26 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni japońskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Kaboby Wołowe Teriyaki, Grillowane Kaboby Wołowe Teriyaki, oraz Teriyaki Kabobs dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Ubij brązowy cukier, sos sojowy, czosnek, olej sezamowy i zmielony imbir razem w misce; wlej do zamykanej plastikowej torby o wielkości galonów.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Suszonej Musztardy
Ramię
Szczypta Białego Sezamu
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodać wołowinę, zalać marynatą, wycisnąć nadmiar powietrza i zamknąć worek. Marynować w lodówce przez 2 godziny, odwracając torebkę kilka razy, gdy mięso marynuje się.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
3
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu na duże ciepło i lekko nasmaruj ruszt.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
4
Usuń wołowinę z marynaty. Wyrzucić pozostałą marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
5
Wątek wołowina, ananas, zielona papryka, i czerwona papryka na szaszłyki.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Pokrojonego W Kostkę Chleba Owsianego Z Poprzedniego Dnia
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
6
Gotować szaszłyki na rozgrzanym grillu, obracając często, aż ładnie rumiane ze wszystkich stron, a mięso nie jest już różowy w środku, 10 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Można spróbować wina Botanica Mary Delany Chenin Blanc. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 32 dolarów za butelkę.