Kaboby wołowe i warzywne
Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Wołowina i warzywa Kabobs może być ogromny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 337 kalorii, 31g białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 2 i kosztuje $4.05 za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odebrać stek z polędwicy wołowej, curry, syrop klonowy, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać syrop klonowy można śledzić to danie główne z Budyń Śniadaniowy Chia Waniliowo-Migdałowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 14 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 90%, co jest świetne. Spróbuj Kabobs Wołowina Warzywna, Grillowane Kaboby wołowe i warzywne, oraz Letnie mieszane warzywa i wołowina Kabobs dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyciąć tłuszcz ze steku; pokroić stek na 1-calowe kawałki.
Umieść stek w wytrzymałej, zapinanej na zamek plastikowej torbie.
Połącz Wino i następne 6 składników w małej misce, dobrze mieszając.
Polej stek mieszaniną wina. Uszczelnij worek i wstrząśnij, aż stek będzie dobrze pokryty. Marynować w lodówce co najmniej 8 godzin, obracając torebkę od czasu do czasu.
Wyjąć stek z marynaty, zastrzegając marynatę. Wątek stek, cebula, słodka czerwona papryka, cukinia, żółty squash, i grzyby na przemian na 4 (10-calowy) szaszłyki.
Wieszak na grilla z natryskiem do gotowania; umieścić na grillu na średnio gorących węglach (350 do 400).
Miejsce kabobs na stojaku; grill, pokryte, 12 do 14 minut lub do pożądanego stopnia doneness, toczenie i fastrygowanie często z zastrzeżone marynaty.