Kaboby halibuta z cukinią i pomidorami winogronowymi

Kaboby halibuta z cukinią i pomidorami winogronowymi
Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Kabobs Halibut z cukinią i pomidorami winogronowymi może być super przepis do wypróbowania. Na $5.45 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 253 kalorie, 23G białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Ten przepis jest lubiany przez 10 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz cal szaszłyki bambusowe, cukinia, oliwa z oliwek, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 52 minuty. Ogólnie ten przepis zarabia świetny spoonacular wynik 94%. Spróbuj Kaboby halibuta z cukinią i pomidorami winogronowymi, Cukinia i pomidory winogronowe w Pesto z fetą, oraz Halibut z pomidorami, rozmarynem i cukinią w opakowaniach foliowych dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połowę cukinii wzdłuż, a następnie pokroić w plastry 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
2
Wlać około 3 do 4 łyżek oliwy z oliwek na dużą patelnię i podgrzać na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Dodajemy cukinię i obficie doprawiamy solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
4
Saute aż cukinia zaczyna mięknąć, ale nie jest w pełni gotowane, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
5
Zdjąć z ognia.
6
W międzyczasie pokroić rybę w 1-calową kostkę na kaboby i umieścić w dużej misce do mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast
7
Dodaj pomidory i pozostałą oliwę z oliwek, sok z cytryny, skórkę z cytryny, sól, pieprz i oregano. Wrzucić, aż ryby i pomidory są dobrze pokryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
8
Po wystygnięciu dodać cukinię.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
9
Złóż szaszłyki i wylej na nie pozostałą marynatę. Przykryć folią i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do grillowania. Szaszłyki można pozostawić do marynowania przez 30 minut, ale nie dłużej niż 1 1/2 godziny, ponieważ sok z cytryny zacznie "gotować" rybę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
10
Rozgrzać grill lub patelnię grillową na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
11
Grilluj szaszłyki i podlewaj z pozostałą marynatą, obracając raz po kilku minutach z pierwszej strony, aż ryba będzie tylko gotowana, ale nie łuszcząca się, w sumie około 7 do 9 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
12
Podawać natychmiast.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Halibut w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to motłoch Pinot Gris. Ma 4,9 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.
Rabble Pinot Gris
Rabble Pinot Gris
Późna poranna mgła, ciągłe chłodne dni i chłodne popołudniowe wiatry dodają delikatnego, ale aromatycznego wina. Ten Pinot Gris ma jasnożółty kolor i złożony, pachnący owocami nos, który odsłania płatki mango, herbaty jaśminowej, cynamonu i kantalupy. Gładkie, lekkie tosty orzecha włoskiego i miodu równoważą owoce i ustępują miejsca chrupkie, utrzymujące się wykończenie pełne świeżo skoszonej trawy i brzoskwiń.
TrudnośćTwardy
Gotowe W52 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia100
Magazyn