Kabobs warzywny z polędwicy wołowej może być właśnie przepisem bezglutenowym i bezmlecznym, którego szukałeś. Za 4,11 dolara za porcję otrzymasz danie główne dla 4 osób. Jedna porcja tego dania zawiera około 31 g białka, 12 g tłuszczu i łącznie 386 kalorii. 2 osoby przygotowały ten przepis i zrobią go jeszcze raz. Jeśli masz pod ręką cebulę, paprykę, paprykę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 77%, to danie jest dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak Kabobs z polędwicy ananasowej, Kabobs z polędwicy teriyaki i Kabobs z polędwicy wołowej.
Instrukcje
1
W małej misce połącz pierwsze dziewięć składników.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 średnia Słodka żółta Papryka, Pokrojona Na Kawałki O Wielkości 3/4 Cala
2
Wlać połowę do dużej zamykanej plastikowej torby; dodać kostki wołowe. Zamknij torebkę i obróć do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słodka żółta Papryka, Pokrojona Na Kawałki O Wielkości 3/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2
3
Wlej pozostałą marynatę do innej dużej plastikowej torby z możliwością wielokrotnego zamykania; dodać pieczarki, cebulę i paprykę. Zamknij torebkę i obróć do płaszcza. Wołowinę i warzywa przechowuj w lodówce do 4 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2
4
Odcedź i wylej marynatę z wołowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
5
Odcedzić warzywa, zachowując marynatę do posmarowania. Na osiem metalowych lub namoczonych drewnianych szpikulców nadziewamy na przemian wołowinę i warzywa.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Funty Dużych Krewetek, Obrane I Pozbawione żył, Z Pozostawionymi Ogonkami
6
Używając szczypiec o długich trzonkach, zwilż papierowy ręcznik olejem kuchennym i delikatnie posmaruj ruszt grilla. Grilluj pod przykryciem na średnim ogniu lub podpiekaj w odległości 4 cali od ognia przez 3-4 minuty z każdej strony lub do momentu, aż mięso osiągnie pożądaną konsystencję, często obracając i polewając zarezerwowaną marynatą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
Płatki Warzywne
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
Pinot Noir, Merlot i Cabernet Sauvignon to świetny wybór na stek. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, chudsze steki dobrze komponują się z jasnymi lub średnio treściwymi czerwieniami, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki radzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Taittinger Brut La Francaise z oceną 4,3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 45 dolarów za butelkę.
Taittinger Brut La Francaise
Szampan ten jest mieszanką około 30 winnic Chardonnay i Pinot Noir, odpowiednio 40% i 60% całości, z kilku zbiorów doskonale dojrzałych winogron.