Kabobs Krewetki Imbirowe
Jedna porcja zawiera 73 kalorie, 7G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Jeśli 1,28 zł za porcję spada w budżecie, krewetki imbirowe Kabobs może być wybitny bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, pieprz, olej sezamowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Brzoskwinia Imbir Krewetki Kabobs, Kaboby Wołowe Pomarańczowo-Imbirowe, oraz Kabobs Z Indyka Miodowo-Imbirowego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszaj gingerroot, sok z limonki, sos sojowy, olej sezamowy, czerwoną paprykę i czosnek w szklanym lub plastikowym naczyniu. Mieszać w krewetki aż dobrze pokryte. Przykryć i przechowywać w lodówce 15 minut.
Węgle grzewcze lub grill gazowy.
Usuń krewetki z marynaty; rezerwy marynaty. Wątek papryka, grzyby, krewetki i cebula naprzemiennie na każdym z dwunastu 6-calowych szaszłyki.
Lekko posmarować marynatą.
Pokrycie i grill kabobs o 4 cali od średniego ciepła o 6 minut, szczotkowanie marynatą i obracając raz, aż krewetki są różowe i firmy i warzywa są chrupiące-przetargu. Wyrzucić marynatę.
Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Krewetki w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Ziobaffan Organic Pinot Grigio z oceną 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
![Ziobaffa Organic Pinot Grigio]()
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio ma świeże, bogate aromaty jabłek i gruszek z nutami cytrusów, które blakną w kwiatowy bukiet, a na podniebieniu jest jasny i świeży o wspaniałych owocowych smakach.ZIOBAFFA Pinot Grigio doskonale komponuje się z szeroką gamą lżejszych dań, zwłaszcza ryb/skorupiaków, drobiu, makaronów w sosie śmietanowym i bardziej miękkich serów. To także idealny aperitif. Mieszanka: 100% Pinot Grigio