Jęczmienne Risotto z pieczonymi zimowymi warzywami
Jęczmienne Risotto z pieczonymi zimowymi warzywami może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.62 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 317 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. To będzie hit w Twoim Zima wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, jęczmień perłowy, bulion drobiowy o mniejszej zawartości sodu i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Jęczmienne Risotto z pieczonymi zimowymi warzywami, Risotto z pieczoną dynią i jęczmieniem, oraz Ogień pieczone pomidory i jęczmień Risotto dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
2
Połączyć pasternak, kalafior, papryka, 2 łyżeczki oliwy z oliwek, czarny pieprz, i sól na patelni galaretki rolki pokryte sprayem do gotowania, i wrzucić dobrze do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Całe Dojrzałe Oliwki
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
Oliwa Z Oliwek Do Tostów
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Piec w 400 przez 20 minut lub do lekko rumiane, mieszając po 10 minutach.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
4
Podgrzać pozostałą 1 łyżeczkę oliwy z oliwek w dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodaj 3 szklanki bulionu i jęczmienia; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 30 minut lub aż ciecz zostanie wchłonięta i jęczmień jest al DENTE.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona Cebula, Biała I Zielona Część Oddzielone I Posiekane
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
7
Dodaj pozostałą 1 szklankę bulionu, 1/2 szklanki na raz, stale mieszając, aż każda porcja bulionu zostanie wchłonięta przed dodaniem następnej. Wymieszać z pasternakiem i 1/3 szklanki sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Do Tostów
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
8
Posypać pozostałą 1/3 szklanki sera, pekan i pietruszki.