Jęczmienne Risotto z karmelizowanymi porami i pieczarkami
Przepis jęczmienne Risotto z karmelizowanymi porami i grzybami może zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie w mniej więcej 45 minut. Ta przystawka ma 200 kalorii, 6G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje 99 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz pieprz, oliwę z oliwek, pietruszkę z płaskim liściem i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Gulasz Jęczmienny Z Porami, Pieczarkami I Zieleniną, Risotto z kaszą gryczaną z pieczarkami i porami, oraz Risotto Z Porami, Grzybami Shiitake I Truflami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodać por; gotować 20 minut lub do miękkości i złoty, mieszając od czasu do czasu.
Dodać grzyby; gotować 5 minut lub do miękkości, mieszając od czasu do czasu.
Dodać jęczmień, sól i pieprz; gotować 1 minutę, ciągle mieszając.
Dodać bulion; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 30 minut, mieszając od czasu do czasu. Odkryć i gotować 5 minut lub do momentu wchłonięcia płynu. Natkę pietruszki wymieszać.