Jumbo Maple-Pecan Scone

Jumbo Maple-Pecan Scone
Przepis Jumbo Klon - Pecan Scone jest gotowy w około 50 minut i zdecydowanie jest super Wegetariańskie opcja dla miłośników Szkockiego jedzenia. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 402 kalorie, 5G białka, oraz 23G tłuszczu. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 4 smakoszy i kucharzy. Dobrze sprawdza się jako poranny posiłek. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę pomarańczową, gałkę muszkatołową, maślankę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Jumbo Babeczki Bananowo-Orzechowe, Jumbo Pumpkin Pecan Muffins, oraz Muffinki klonowe z klonową glazurą (Low Carb) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. wyłożyć blachę do pieczenia papierem do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Natka Pietruszki, Duża Ilość (1 Lub 2 Garście)Posiekana Natka Pietruszki, Duża Ilość (1 Lub 2 Garście)
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Połączyć maślankę i wanilię w małej misce i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Mąkę, cukier granulowany, proszek do pieczenia, soda oczyszczona, skórkę pomarańczową, gałkę muszkatołową, cynamon i 1/2 łyżeczki soli włożyć do malaksera i pulsować, aż się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Prażone I PistacjePrażone I Pistacje
Groch FioletowyGroch Fioletowy
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Mąka Uniwersalna, Plus Mąka StołowaMąka Uniwersalna, Plus Mąka Stołowa
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
4
Dodać masło i nadal pulsować, aż mieszanina wygląda jak dobry posiłek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
5
Dodaj pekan i pulse raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czy Lukier Kokosowo-orzechowyCzy Lukier Kokosowo-orzechowy
6
Dodać mieszaninę maślanki i pulsować 3 lub 4 razy, lub aż mieszanina jest po prostu zwilżona. (Nie overmix lub bułeczki będą trudne.)
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
7
Ciasto wyłożyć na lekko posmarowaną mąką powierzchnię i delikatnie zagniatać, aż po prostu uformuje kulkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
8
Przenieść do przygotowanej blachy do pieczenia i pat w 8-calowy okrągły, o grubości 3/4 cala. (Aby zrobić pojedyncze bułeczki, pokrój na 8 klinów i rozstaw na blasze do pieczenia.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
9
Posmarować maślanką i piec na złoty kolor, około 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
10
Ostudzić 2 minuty na blasze do pieczenia, a następnie przenieść do stojaka do całkowitego ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
11
Wymieszać cukier cukierniczy, syrop klonowy i szczyptę soli w małej misce, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
12
Mżawka nad bułeczką.
13
Pokroić w kliny.
14
Zdjęcia Steve Giralt
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn