Jumbo Maple-Pecan Scone
Przepis Jumbo Klon - Pecan Scone jest gotowy w około 50 minut i zdecydowanie jest super Wegetariańskie opcja dla miłośników Szkockiego jedzenia. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 402 kalorie, 5G białka, oraz 23G tłuszczu. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 4 smakoszy i kucharzy. Dobrze sprawdza się jako poranny posiłek. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę pomarańczową, gałkę muszkatołową, maślankę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Jumbo Babeczki Bananowo-Orzechowe, Jumbo Pumpkin Pecan Muffins, oraz Muffinki klonowe z klonową glazurą (Low Carb) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. wyłożyć blachę do pieczenia papierem do pieczenia.
Połączyć maślankę i wanilię w małej misce i odstawić.
Mąkę, cukier granulowany, proszek do pieczenia, soda oczyszczona, skórkę pomarańczową, gałkę muszkatołową, cynamon i 1/2 łyżeczki soli włożyć do malaksera i pulsować, aż się połączą.
Dodać masło i nadal pulsować, aż mieszanina wygląda jak dobry posiłek.
Dodać mieszaninę maślanki i pulsować 3 lub 4 razy, lub aż mieszanina jest po prostu zwilżona. (Nie overmix lub bułeczki będą trudne.)
Ciasto wyłożyć na lekko posmarowaną mąką powierzchnię i delikatnie zagniatać, aż po prostu uformuje kulkę.
Przenieść do przygotowanej blachy do pieczenia i pat w 8-calowy okrągły, o grubości 3/4 cala. (Aby zrobić pojedyncze bułeczki, pokrój na 8 klinów i rozstaw na blasze do pieczenia.)
Posmarować maślanką i piec na złoty kolor, około 25 minut.
Ostudzić 2 minuty na blasze do pieczenia, a następnie przenieść do stojaka do całkowitego ostygnięcia.
Wymieszać cukier cukierniczy, syrop klonowy i szczyptę soli w małej misce, aż będzie gładka.