Julie Haggerty ' s Perfect Pound Cake Trifle

Julie Haggerty ' s Perfect Pound Cake Trifle
Przepis Julie Haggerty ' s Perfect Pound Cake Trifle jest gotowy w około 1 godzinę i 20 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezglutenowe opcja dla miłośników Szkockiego jedzenia. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 385 kalorii, 7G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 2,12 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś jagody, Sherry śmietankowe, pudding instant o smaku waniliowym i ciasto napełniania mix, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Perfect Pound Cake, Perfect Pound Cake, oraz Idealne Ciasto Kremowo-Serowe dla podobnych receptur.

Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Port to świetny wybór na Ciasto Pound. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Solera Cream Sherry z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry śmietankowe Solera ma błyszczący bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Dzięki aromatom toffi i orzechów pekan słodko solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodki wpis prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie treściwego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn