Jeśli masz około 15 minut do spędzenia w kuchni, Mock Mint Julep może być znakomitym przepisem bezglutenowym, bezmlecznym i przyjaznym dla FODMAP, który warto wypróbować. Jedna porcja tego dania zawiera około 0 g białka , 0 g tłuszczu i łącznie 108 kalorii . Za 17 centów za porcję ten przepis pokrywa 1% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest dla 13 osób. 4 osoby przygotowały ten przepis i zrobiłyby go ponownie. Sprawdza się dobrze jako dodatek. Jest dostarczany przez Taste of Home. Mieszanka ginger ale, kostek lodu, cytryny i dodatkowej mięty oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje ulepszoną ocenę Spoonacular wynoszącą 0% . Użytkownikom, którym spodobał się ten przepis, spodobały się również Classic Mint Julep ,Mock Mashed Potato with crispy onions and shalots oraz mint raita .
Instrukcje
1
W dużej misce wymieszaj wodę, cukier, sok z cytryny i miętę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Odstawić na co najmniej 45 minut.
3
Odcedź i wyrzuć miętę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
4
Umieść kostki lodu w dwóch dzbankach o pojemności 2 qt.; do każdego z nich dodaj połowę mieszanki cytrynowej i ginger ale.