Jubileusz Truskawek

Jubileusz Truskawek
Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 332 kalorie, 3G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.32 za porcję. 5 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz skrobię kukurydzianą mieszaną, fasolę waniliową, truskawki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Jubileusz Wiśni, Jubileusz Wiśni, oraz Jubileuszowe Sundaes dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić wodę, cukier, fasolę wanilii i plasterek cytryny do wrzenia na dużym ogniu, mieszając, aż cukier się rozpuści, a następnie gotować 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze PokojowejPasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze Pokojowej
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
2
Łyżką szczelinową wyjąć z syropu cukrowego fasolę waniliową i plasterek cytryny, a następnie zmniejszyć ogień do umiarkowanego. Wymieszać mieszaninę skrobi kukurydzianej i ubić do syropu, a następnie gotować na wolnym ogniu, stale ubijając, aż lekko zgęstnieje, około 2 minut. Zwiększyć ogień do wysokiej i dodać truskawki, a następnie gotować 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Winogrona Czerwone BezpestkoweWinogrona Czerwone Bezpestkowe
Pasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze PokojowejPasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze Pokojowej
Eliksir GrEliksir Gr
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
3
Przełożyć do zapiekanki lub chafing dish.
4
Podgrzać kirsch w małym rondlu na umiarkowanym ogniu do ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
KirschKirsch
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
5
Zdjąć z ognia, a następnie ostrożnie zapalić kirsch zapałką kuchenną i zalać, jeszcze płonącymi, ciepłymi jagodami. Gdy płomienie gasną, podawaj natychmiast, nad lodami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony
Winogrona Czerwone BezpestkoweWinogrona Czerwone Bezpestkowe
KirschKirsch
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia7
Magazyn